Ungdomscamp hos Præstø Kajak og Padle Klub

Hvornår
29. aug kl. 10:00 - 30. aug 2020 kl. 13:00
Hvor
Præstø Kajak og Padle Klub, Fjordstien 7, 4720 Præstø, Danmark
Hvem
Udøvere, 10 - 16 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 23 51 6300

Har du lyst til en weekend med masser af gode aktiviteter og leg på vandet? Har du lyst til at prøve kræfter med en kajak, stand up padlle (SUP) eller måske kajakpolo? Og har du lyst til at være ude i naturen, lave mad over bål og måske endda overnatte i fællesskab med en masse andre unge? Så er Ungdomscamp hos Præstø Kajak og Padle Klub lige noget for dig.

I løbet af weekenden får du prøvet en masse forskellige bådtyper, og i alle aktiviteter har vi fokus på en god, tryg og sjov oplevelse på vandet. Fællesskab og en hyggelig stemning er i højsædet, og deltagerne inddrages i madlavningen, der er et vigtigt socialt element i løbet af weekenden.

Campen foregår i de gode omgivelser ved havnen og stranden i Præstø, hvor klubbens flotte placering og særligt den store bålhytte danner rammen for weekenden.  

Campen er åben for alle i aldersgruppen 10 – 16 år, og de eneste forudsætninger er, at du skal være tryg ved vand samt kunne svømme iført en rednings – eller svømmevest.

Der er mulighed for overnatning i den flotte bålhytte eller i medbragt telt, og natten igennem vil være voksne tilstede.

Dygtige instruktører står for undervisningen hele weekenden, og derudover inddrages andre voksne til at hjælpe med de sociale aktiviteter på land.  
 
Campen er et samarbejde mellem Præstø Kajak og Padle Klub og DGI. 

Det endelige program og en pakkeliste er klar her på siden senest i maj 2020.

Susanne Jensen, Helge Bramsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer