Kampsport for alle 2021

Hvornår
25. okt kl. 08:00 - 31. okt 2021 kl. 23:30
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2021 21 25 6000

Vil I også have flere medlemmer og være med til at sætte fokus på kampidrættens kvaliteter?

Kampssport For Alle - kampagneformål 
Kampidræt har potentiale til at vokse sig større. Det mener vi bedst vi sikrer, ved at udbrede gode, positive historier fra klubber rundt omkring i landet. Og ved at vise mangfoldigheden ved idrætten. Vi skal sænke barrieren for nye medlemmer, og gøre op med eksisterende myter, der tegner et unuanceret billede af, hvad kampsport og kampkunst er for en størrelse. 
 
Kampidræt er for alle; både store og små, unge og gamle. Alle skal have muligheden for at dyrke kampidræt uanset køn, etnicitet, alder og seksuel orientering. 
 
Med Kampsport For Alle viser vi styrkerne i kampidræt vha. åbent hus-arrangementer i kampidrætsklubber som jeres egen, gode historier på bl.a. sociale medier, kurser m.m. Endemålet er, at nye medlemmer opdager alle de positive fordele der er ved at dyrke kampidræt, samtidig med at jeres klub bliver synlige i lokalmiljøet.

Jeres rolle i kampagnen 
Det er målet, at jeres klub, sammen med mange andre, lægger hus til en åben træning, hvor folk kan prøve kræfter med jeres sport. 

Vi (DGI) står for at udbrede kampagnen, så nysgerrige udøvere finder vej til jeres klub og stifter bekendtskab med de gode historier fra kampidræt på tværs af landet.

Tilmeld din klub via den grønne knap til højre. Efter I har tilmeldt jer, modtager I en kvittering med plan for udrulning af kampagnen.

Har I spørgsmål?

I er altid velkommen til at kontakte kampidrætskonsulent i DGI, Sisse Rønne Lindsø på sisse.roenne.lindsoe@dgi.dk og tlf. +4591172064

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer