Kvindernes Kampidrætsdag

Hvornår
1. dec 2022 kl. 08:00 - 12. mar 2023 kl. 17:00
Hvem
Udøvere
Trænere
Ledere

Nummer
2023 21 25 6001

Kvindernes Kampidrætsdag 2023

Frem mod den 8. marts 2023 sætter vi fokus på kvinder i kampidræt med en landsdækkende kampagne på tværs af klubber og stilarter.

Målet med kampagnen er at få sænket adgangsbarriererne og få flere piger og kvinder ind i kampidrætten.

Kampagnen vil bl.a. indeholde:

  • Åbent hus-arrangementer - Arrangeres af jer foreninger
  • Portrætter af kvindelige kampidrætsudøvere, som viser et bredt billede af hvad kampidræt kan for piger og kvinder i forskellige livsfaser.
  • Serie af videoer der viser, hvordan det er at komme til første træning i forskellige stilarter.
  • Webinar om Facebook som annonceringsplatform
  • Webinar om pigers idrætsdeltagelse
  • Pressemeddelelse, sponsorsamarbejde og meget mere 
     

Åbent hus-arrangementer 
Her skaber I som forening,  rammerne og indholdet i arrangementet og vi i DGI og specialforbundene står for den landsdækkende promovering. I står for den lokale promovering, vi hjælper gerne med gode erfaringer.  Jeres arrangementet kan afholdes fra den 3.-12. marts 2023. Ved at tilmelde din klub til Kvindernes Kampidrætsdag, bliver jeres arrangement synligt på DGI.dk.  

Formålet er, at nye, potentielle medlemmer kan opdage alle de fantastiske sider af jeres kampidræt, og at eksisterende medlemmer oplever at netop I gør noget for at styrke jeres fællesskabet. 

Et arrangement kan f.eks. være åben kvindetræning, en træning med naboforeningen med fokus på pigerne, fællesspisning, socialt arrangement for jeres piger og kvinder eller noget helt andet.

Har I brug for sparring, er I altid velkommen til at tage fat i DGI's Kampidrætskonsulenter eller jeres udviklingskonsulent.

Ved tilmelding

Du tilmelder dig som person og får en kvittering med link til skabelon som I som forening kan udfylde omkring jeres arrangement.  Herefter sender I det til Kampidrætskoordinator Malene:  MMP@DGI.dk som opretter det som en begivenhed på dgi.dk – I skal selv oprette det på Facebook men I kan gøre DGI Kampidræt til medarrangør.

Vi glæder os til at få flere piger og kvinder ind i kampen! 

#KvindernesKampidrætsdag

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer