BDFL-Kano og Kajak: Familiekano i Maribo Kajakklub

Hvornår
4. sep kl. 10:00 - 5. sep 2021 kl. 11:00
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 23 51 1008

Tag familien med på kanotur og bliv klædt på med grundlæggende viden om padleteknik i kano og friluftsliv. Samtidig lærer I at færdes sikkert på og omkring vandet, og I bliver introduceret til at tage på overnatningsture med kanoen som transportmiddel. En familie i denne sammenhæng er forældre med børn eller bedsteforældre med børnebørn. 
 
 
Indhold: 
Kurset afvikles over et døgn og starter ud med en introduktion: ”Sjov med Kano” (4 timer) og derefter tager vi på ”Overnatningstur i vildmarken”.

”Sjov med Kano”: Gennem leg og praktiske øvelser med kanoen, lærer I om sikkerhed til søs, herunder hvilket udstyr man skal anvende. I får viden om forskellige styretag og om, hvordan man håndtere en kæntring.

”Overnatningstur i vildmarken”: Efter introduktionen pakker vi kanoerne og tager på overnatningstur, hvor vi  bygger videre på den viden, I har oparbejdet i starten af dagen. I får bl.a. viden og erfaring med det udstyr I har med til overnatningsturen og hvordan kanoen skal pakkes. På turen vil I få rig mulighed for at afprøve og opbygge nye færdigheder omkring både kanosejllads, lejrliv og overnatning i det fri.

Familiekano er et samarbejde mellem Maribo Kajakklub og den landsdækkende kampagne ”Danmark padler”, der vil give flest muligt danskere mulighed for at komme på vandet i starten af september. 

Dato: 4/9 kl.10.00 – 5/9 kl.11.00.

Sted: Maribo Kajakklub Refshalevej 52, 4930 Maribo.

Praktisk: Husk skiftetøj, da der er garanti for at man bliver våd.

Pakkeliste: Inden kurset fremsendes pakkeliste m.m. til deltagerne.

Pris: Prisen for kurset forudsætter indmeldelse i Maribo Kajakklub og dækker for deltagelse på kurset. Indmeldelsen koster 1200,- kr. for hele familien (2 forældre eller bedsteforældre og børn eller børnebørn under 18 år) og gælder for hele 2021. Kontingentet giver adgang til at benytte klubbens kanoer på Maribosøerne, men giver også ret til at benytte kanoerne til f.eks. ture af flere dages varighed udenfor Maribosøerne. 
 
Da kurset foregår udendørs, vil det være en klar fordel at have praktisk tøj på efter vejret.

 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer