Vil du lære at rulle i kajak - Herlufsholm Idrætscenter

Hvornår
13. jun 2021 kl. 14:00 til 17:00
Hvor
Herlufsholm Idrætscenter, Herlufsholm Allé 233, 4700 Næstved, Danmark
Hvem
Udøvere, fra 15 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, fra 15 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 23 51 3005

Det kursus er for alle, der har interesse i at lære at rulle i en havkajak. Så uanset om du er nybegynder eller erfaren, så kom og få gode redskaber, du selv kan arbejde videre med derhjemme. 
 
Dagen vil indeholde følgende: 
Intro og præsentation - Opvarmning - Leg og balance - Grundlæggende øvelser til rul, på land, ved kanten og i vandet - Traditionel rul og grønlænderrul - Mulighed for intro til de mere avancerede rul som, butterfly, shootgun og håndrul - Ønsker - Afslutning. 
 
Medbring til disse kurser:  
Våddragt (Neopren, shorts eller longjohn), svømmebriller, næseklemme, skiundertøj, ekstra varm trøje til evt pause. Håndklæder, Varmt/ koldt og drikke. Chokolade, snacks og frugt. 
Egen Kajak, skørt, vest, paddlefloot og pagaj
 
ALT KAJAKUDSTYR SKAL VÆRE RENVASKET, INDEN DET KOMMER MED I SVØMMEHALLEN. 
 
Vær opmærksom på, at I på disse kurser vil skulle arbejde sammen 2 og 2 på dele af kurset. Der vil max være 8 – 10 kajakker i vandet af gangen. 
 
Som medlemsforening i DGI får din forening tilskud til kurser og uddannelser. I DGI Storstrømmens seks kommuner er det muligt at søge om tilskud til den resterende del af beløbet: Sådan får din forening refunderet udgifter til uddannelse
 
I forbindelse med alle arrangementer overholder DGI Storstrømmen alle myndighedernes retningslinjer og anbefalinger, samme forventning er der til samarbejdspartnere og deltagere. Læs alle anbefalinger og andre gode råd på siden ’Sådan håndterer du Coronakrisen i foreningen’

Tomas Kolbe, Susanne Jensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer