Læring gennem leg – inspirations kursus for kanoinstruktører

Hvornår
26. aug 2023 kl. 13:00 til 17:00
Hvor
Næstved Kajak- Og Canoklub, Kanalvej 28, 4700 Næstved, Danmark
Hvem
Trænere, fra 18 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 23 51 3009

Vi har det sjovt, vi griner sammen med andre, og vi lærer helt uden at lægge mærke til det. Der er mange gode grunde til at bruge en legende tilgang til læring, når man skal undervise andre i at padle kano. 
 
Kurset her er målrettet kanoinstruktører, som gerne vil blive bedre til at bruge leg som vej til læring i deres kanoundervisning.  
 
Du får en introduktion til, hvorfor det er godt for både børn og voksne at lege, du får lejlighed til selv at prøve en række lege i praksis både på land og på vand, og du får redskaber til selv at kunne bruge leg som element i din undervisning.  
 
Instruktør er Sanne Jensen, legebarn og erfaren kajak- og kanoinstruktør samt forfatter til DGI Kano, kajak & SUP’s legekompendier. 
 
 

Vidste du, at medlemsforeninger får tilskud til kurser og uddannelser i DGI Storstrømmen? Tilskuddet trækkes automatisk fra tilmeldingen.

Herudover kan foreninger fra Faxe, Stevns, Næstved, Vordingborg, Guldborgsund og Lolland kommune søge om yderligere refusion eller tilskud ved egen kommune.  Bliv klogere på kommunernes regler HER.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer