DGI SUP Instruktør 1

Hvornår
17. jun kl. 09:00 - 18. jun 2023 kl. 17:00
Hvor
LimeLight BoardSport Club, Fiskerihavnen 24, 4673 Rødvig Stevns, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede

Nummer
2023 23 58 3003

Vil du lære andre at stå på SUP? Kunne instruere i de grundlæggende paddeltag og redninger? Måske blive en aktiv del af foreningens instruktørkorps? Så er uddannelsen til DGI SUP In-struktør 1 noget for dig.

På kurset får du viden og færdigheder til at kunne introducere nybegyndere til at stå på SUP. Vi skal blandt andet arbejde med planlægning, organisering og gennemførelse af undervisning, valg af undervis-ningssted, brug af fokuspunkter, IDEAS og andre undervisningsmetoder.

Du kommer til at bringe dig selv i spil som underviser på kurset.

Vi kommer også omkring søvejsregler relevante for SUP-padlere, risikomomenter ved SUP-padling, hen-syntagen til natur og miljø og kendskab til forskellige SUP-boards og udstyr – alt sammen med viderefor-midling for øje.

Kurset afholdes i beskyttet farvand, og med vind under 5 m/s. Det bestås ved løbende evaluering.

Uddannelsen til DGI SUP Instruktør 1 følger Dansk Kano- og Kajakforbund og DGI’s fælles norm for SUP-uddannelse. Efter endt kursus vil du kunne undervise på DGI SUP Egenfærdighed 1/DKF SUP IPP1-kurser og fungere som hjælpeinstruktør på DGI Egenfærdighed 2/DKF IPP2-kurser.

Line Antoft, Jan Jelstrup Christiansen

Forudsætninger for deltagelse:

Du skal have minimum DGI SUP Egenfærdighed 2/DKF SUP IPP2 for at kunne deltage. Du skal kunne svømme og være fortrolig med vand. Du skal forvente at komme i vandet og blive våd på kurset.

Det er desuden et krav, at du tager kurset “Førstehjælp ombord på mindre fartøjer og i sejlsport”, inden du begynder at virke som instruktør.

Medbring tøj, som du kan holde varmen i, også når du er våd. Gerne en våd-dragt. Husk også skiftetøj og håndklæde. Medbring svømmevest, SUP-boads og padel.

Husk også madpakke, snacks og noget at drikke.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer