Strandstævne på Rømø 2019

Hvornår
24. aug 2019 kl. 10:00 til 17:00
Hvor
Lakolk Strand, Rømø, Lakolk, 6792 Rømø, Danmark
Hvem
Alle

Nummer
2019 05 71 4000

Gå ikke glip af det fantastiske strandstævne på Rømø! Sæt allerede nu kryds i kalenderen og nyd en skøn miniferie på Rømø.

Turneringsansvarlig: Gunnar Andersen, tlf. 21305599

HUSK: Madpakke og kugler.

Miniferie på Rømø

Så er det igen blevet tid til strandstævnet på Rømø. – Og hvorfor ikke lave en lille ferie ud af det? Enten kan man spille krocket flere dage på stranden (låne eller selv medbringe baneudstyr), hvis man selv arrangerer en lille turnering. Eller man kan opleve nogle af de mange seværdigheder i området.

Overnatning

Så som noget nyt, har vi fået lavet rabataftaler med et par Campingpladser på Rømø. Aftalerne kan begge ses her. I skal bare gøre opmærksom på, i kommer i forbindelse med stævnet.

Oplevelser

Der er masser at opleve i området: F.eks. Danmarks ældste købstad Ribe og Ballums gamle huse.

En heldagsudflugt kunne også være at tage bilen med færgen til Sild. Man kan kun komme til Sild med færge fra Rømø, eller med biltoget over dæmningen. Toget kører mellem Niebüll og Vesterland på Sild. Det er naturligvis også muligt at gå ombord på færgen eller toget, og evt. leje en cykel derovre. Der skulle være 30 udlejningsbureauer af cykler. Læs mere om det her: https://www.sylt.de/dk/transport.html

Fra Rømø er der under 50 km til grænsen. Så hvorfor ikke tage en tur over grænsen og fylde depoterne op?

Desuden arrangeres der ture og aktiviteter fra Naturcenter Tønnisgård på Rømø. F.eks. Østersture og Hestevognstur. Læs mere her: http://www.tonnisgaard.dk

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer