Bred opbakning til nyt klubhus i Lind

Efter mere end et års arbejde med fondsansøgninger og planlægning har Lind Kroket nu taget første spadestik til deres nye klubhus, som skal rumme klubbens medlemmer og udstyr samt danne rammen for fremtidige arrangementer.

Tirsdag var en glædens dag i Lind. Efter mere end et års hårdt arbejde kunne formand Dorte Jørgensen sammen med de andre medlemmer i Lind Kroket endelig påbegynde opførelsen af deres nye klubhus.

Huset er planlagt til at stå færdig i det kommende efterår. Det kommer til at tjene som opbevaring for klubbens udstyr, men endnu vigtigere er dets funktion som socialt samlingspunkt for klubbens medlemmer. På sigt håber klubben, at det nyopførte klubhus i Lind også kan tiltrække nye medlemmer.

Fonde, donationer og medlemmernes egne penge

For formand Dorte Jørgensen har det store arbejde især bestået i at få midler til projektet. Her har en bred opbakning sikret at drømmen er blevet til virkelighed.

Listen af bidragsydere rummer Herning Kommune, Lind VVS, Alpi Hallerne, Nordea Fonden, Helms i Lind og Bilcentrum i Lind samt klubbens egne medlemmer. Sidstnævnte har betalt en fjerdedel af udgifterne til det nye klubhus og medlemmerne er ikke i tvivl om, at det er alle pengene værd:

"Det er alle tiders, at vi har fået et godt sted. Vi har jo brug for det til vores klub, og vi er meget glade for støtten fra de andre også", udtalte Bent Nybo til Herning Folkeblad i tirsdags.

Allerede i gang med planlægningen af arrangementer

Klubhuset bliver 24 kvadratmeter og kommer til at ligge lige bag Alpi Hallerne midt i Lind. Når huset står færdig til efteråret vil klubben invitere til en indvielse af det, og det er startskuddet på endnu flere arrangementer, som klubben gerne vil være vært for.

I første halvår af 2022 vil de nemlig afholde et aftenstævne, og stævnet bliver nok det første af flere som afholdes i de splinternye rammer i Lind.