Krocketklub brugte folkemøde som udstillingsvindue

Der er mange måder at vise sin klub frem for omverdenen. I Sorø valgte klubben G.L.A.D. at bruge det lokale folkemøde til at vise de nysgerrige fremmødte hvad klubben og krocket har at byde på.

Mange gæster lagde vejen forbi G.L.A.D. og deres stand

Når man tænker på folkemøder er politik og diverse foreninger af vidt forskellig art ofte noget af det første, som rammer nethinden.

Ved folkemødet i Sorø i midten af september tilføjede klubben G.L.A.D. – Idræt for ældre i Sorø endnu et punkt til programmet ved at vise deres afdelinger – herunder krocket – frem for alle de fremmødte.

Kommunen syntes, at foreningen ville være et frisk pust på folkemødet. Derfor blev foreningen tildelt en stand på tre gange tre meter, hvor de 3.000 fremmødte kunne få et indblik i hvad det vil sige at spille krocket.

Mange gæster lagde vejen forbi

Den lille stand var i løbet af dagen velbesøgt. Her blev nysgerrige gæster mødt af foreningens nuværende medlemmer, der gladelig fortalte om hvad krocket er.

G.L.A.D. havde efterspurgt materialer til standen, og den gode idé blev hurtigt omsat. Uddelt blev mange brochurer om idrætten, som klubben havde fået tilsendt af DGI’s konsulent på området Michelle Knudsen. Hun stod også bag de A3-plancher, der fungerede som blikfang i den lille stand.

Deltagelsen ved folkemødet har allerede kastet det første medlem af sig. Får foreningen invitationen næste år er de klar igen.

Og hvem ved – måske endnu flere krocketspillere er klar til at fortælle om foreningen næste år takket være dette års indsats?