Medlemmer i krocketklubberne landet over, tager en ven med til krocket!

I uge 14 og 15 har krocketklubber i hele landet besluttet sig for at invitere venner, naboer, ægtefæller eller bekendte til træning i deres lokale krocketklub.

”Vi har en stor opgave i, at hjælpe nye i gang med et aktivt og socialt liv i idrætsforeningerne samtidig med, at vi skal sikre en hjælpende hånd til de medlemmer, som endnu ikke er vendt retur efter nedlukningen. De fleste vil jo faktisk gerne med, hvis blot de bliver inviteret.” Christian Jacobsen, formand for idrætsledelsen i krocket. Foto: Ukendt

Det hele lysner, og DGI Krocket har sammen med krocketklubberne i hele landet valgt at skabe fokus på at genstarte det udendørs foreningsliv med ”Tag en ven med – kampagnen”. Kampagnen kommer som en reaktion på den lange nedlukning af foreningslivet og de mange historier om ensomme og inaktive, som er kommet i kølvandet herpå.

Det er vigtigere end nogensinde før, at tage et kig rundt blandt sine bekendte og se, om der er nogen, der har behov for en hjælpende hånd til at deltage i foreningslivet.

Christian Jacobsen, formand for idrætsledelsen i krocket

Har du selv lyst til at prøve at spille krocket eller kender du en, som kunne tænke sig at komme i gang, så kan du se hvilke krocketklubber, der står klar til at tage imod her: www.dgi.dk/202105717000. Kan du ikke finde en krocketklub nær dig, så kontakt idrætskonsulent Michelle Knudsen, 79 40 42 81, michelle.knudsen@dgi.dk, så hjælper vi dig med at finde en klub i dit nærområde.