Sjov og seriøs krocket til traditionsrigt stævne i Ølgod

72 deltagere fik tre dage med hygge og krocket ved Sommerstævnet i Ølgod.

Én af Sommerstævnets mange dyster udspiller sig her.

Fra Himmerland til Sjælland. Fra Tistrup til Varde. Det traditionsrige Sommerstævne i Ølgod tiltrak 72 spillere fra nær og fjern til tre dage, hvor deltagerne prøvede krocket i forskellige former og hyggede på tværs af klubber.

Selve stævnet fandt sted 15. og 16. juli, men allerede torsdag aften samledes mange deltagere på campingpladsen for at tage hul på hyggen før køllerne skulle i aktion fredag.

24 deltagere var klar til en omgang krocket for sjov fredag formiddag, hvor kun to krockeringer pr. tur var tilladt. Det førte til interessante og anderledes kampe før de normale krocketregler vendte retur ved eftermiddagens mixstævne. Her deltog 36 spillere.

Sommerstævne Ølgod 2022 1.jpg

Par på tværs af klubber og landsdele

Lørdagen bød på normal parturnering. Her havde deltagerne mulighed for at spille enten tre eller fem kampe. 48 deltagere valgte tre, mens 24 deltagere valgte fem til eftermiddagens dyst under solen i Ølgod.

Her mixede DGI Sydvests krocketudvalg deltagerne, så parrene gik på tværs af både klubber og landsdele. Det gav nye og sjove udfordringer for de mange fremmødte, som mellem og efter kampene hyggede sig med kaffe og god mad.

Ølgod har i mange år lagt græs til Sommerstævnet, som sidste år fik en navneændring. I år var det Ølgod Krocket, Ølgod Camping, Hotel Hjedding og DGI Sydvest, som inviterede til kamp og kaffe på banerne i det sydvestlige Jylland.