Krocket i sol, blæst, sand (og næsten vand)

Stranden på Rømø lagde i lørdags sand til det traditionsrige Strandstævne, som i år så 90 krocketspillere slå sig løs i blæsten på øen i Vadehavet.

Blæsten var ingen hindring for de 90 krocketspillere, der i lørdags havde taget turen til Rømø for at deltage i årets udgave af Strandstævnet. Det var et glædeligt gensyn for det traditionsrige krocketstævne, der sidste år måtte se sin imponerende stime blive afbrudt af corona, men i år var det heldigvis muligt igen at samle krocketkøllerne op og dyste i sandet på den lille ø.

Sol og blæst

På dagen blev deltagerne udsat for en god portion sol, som bidrog med lidt varme på den vindblæste strand. Ud af de 90 spillere blev der fundet 11 vindere - en fra hver pulje. 

Mens krocketspillet var upåvirket af den vestjyske vind, var situationen en anden for arrangørerne. Den medbragte pavillon og blæsten i Vadehavet var en kombination, der udfordrede de ihærdige folk, som stod for opsætningen. Det lykkedes dog heldigvis at få sat den op, og på den øde strand dannede den centrum for den hygge, som hører krocket til.

20 spillere havde allerede taget hul på hyggen aftenen inden, idet de havde valgt at tage en overnatning på Rømø Familiecamping. På dagen for stævnet blev de gjort selskab af yderligere 70 spillere, som alle bidrog til en hyggelig og spændende dag i krocketsportens ånd.