Åbne Østjyske Mesterskaber - Parspil (aften)

Hvornår
22. jul 2020 kl. 17:00 til 20:00
Hvor
Øster Alling Stadion, Stadionvænget 3, Øster Alling, Auning, 8963 Auning, Danmark
Hvem
Udøvere

Nummer
2020 09 63 5008

Kom og vær med. Det bliver et hyggeligt arrangement, hvor alle kan deltage, enten man har spillet kortere eller længere tid.

Max deltagerantal 98 spillere/49 par. 
Der spilles efter DGI Krolfs regler.

På grund af corona vil der ikke være siddepladser. Folk SKAL selv tage telt, stole og borde med – og husk, der skal være 1 m afstand mellem stolene. Medbring selv mad/kaffe m.m. samt kølle og kugle.

Parspil 
Stævnet afvikles som et parspil, og et par kan bestå af 2 personer. Man tilmelder sig parvis. Hvis man tilmelder sig som enkeltspiller, vil stævneudvalget sætte spilleren sammen med en anden enkeltspiller, hvis det er muligt.

Man spiller med 1 kugle – og skiftes til at slå til kuglen. Kuglens ejer samler kuglen op og gør den klar til makkeren(coronaregel).

Praktisk 
Vi starter kl. 17 med indledende kampe – alle spiller 3 runder og tæller 1 runde. Herefter går de 8 bedste par videre til finalen.

DGI Krolf sørger for tællere til finalen. Finalisterne fører resultater fra indledende kampe med over. Alle tællere får udleveret plastichandsker, som skal benyttes, når de skriver  og derefter destrueres.

Præmier 
Der er 1., 2. og 3 præmier til de 3 bedste par – samt lodtrækningspræmier.

Det er krolf i coronatid – så derfor skal alle retningslinjer overholdes – og spillerne skal tage vare på sig selv.

DGI Krolf og arrangerende klub gør alt, hvad der er muligt for at sikre, at alle retningslinjer overholdes. Men husk også, at I hver især har et ansvar. Bliv hjemme, hvis I ikke er helt raske.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer