Alle sejl var sat i Villersø

120 krolfspillere indtog fredag den 26. juni 2015 krolfbanerne i Villersø. Så mange spillere havde fundet vej fra hele Østjylland til den lille landsby på Norddjursland. Der var deltagelse af 17 klubber.

Det er årets største arrangement for den lille krolfklub, Villersø Krolf Klub, og alle sejl var derfor sat til. Der var lavet flagallé, sat telte op, ligesom borde og bænke var stillet an, så spillerne kunne sidde rundt omkring på krolfpladsen og nyde deres medbragte med.

Stævnet blev afviklet på fire baner; klubbens egne to baner og så to baner, som blev lavet på gårdstykket midt i landsbyen.

Der var højt humør, grin og sjove bemærkninger i løbet af dagen, der startede kl. 10 og sluttede omkring kl. 15 med kaffe og præmieoverrækkelser.

I år blev stævnet vundet af Ole Rygaard fra Uggelhuse med 115 slag i herrerækken, mens Jonna Knudsen fra Rønde vandt damernes rækken med 123 slag. Nr. 2 hos herrerne blev Lars Hammer fra Villersø Krolf Klub med 121 slag, mens det hos damerne blev Karin Olsen, også fra Villersø Krolf Klub, med 128 slag.