Ny krolfklub på vej i Voldum

Fredag den 27. maj 2016 kl. 14 åbner endnu en krolfbane i det østjyske. Denne gang er det Voldum i Favrskov Kommune, som fremover kan tilbyde lokalbefolkningen det lille, hyggelige spil.

Snart bliver der også mulighed for at svinge krolfkøllerne på en fin ny bane i den lille østjyske by Voldum. Foto: Trine Merete Niebuhr / vildmedfoto.dk

Åbningen af banen sker på baggrund af en initiativgruppe på tre personer, som er gået i gang med at starte krolf i en lille lund i byen. Banen får adresse på Voldum Rudvej 90, 8370 Hadsten, hvor der er cirka 5.000 m2 med åben bevoksning af høje træer med luft imellem.

Mellem træerne er der planeret med brede gange og tilsået med græs, så det er et helt ideelt sted til en spændende bane. Både de forhåbentligt mange lokale spillere og krolfentusiaster fra hele Østjylland kan få god gavn af den nye bane.

"Alle interesserede kan komme og prøve spillet under ledelse af instruktører fra DGI Krolf. Vi glæder os til at hjælpe Voldum med at komme i gang med krolf, og ikke mindst byde lokalbefolkningen velkommen på dagen. Forhåbentlig går der ikke længe, før vi også har en krolfklub her," udtaler Grethe Bjerre, formand for DGI Østjylland Krolf.

DGI Østjylland Krolf har efterhånden over en længere årrække hjulpet med opstarten af mere end 50 krolfklubber, men der er stadig potentiale for at starte flere.