Opdaterede retningslinjer for krolf

Bliv klogere på de nyeste retningslinjer for krolf.

Krolf kan nu spilles næsten uden restriktioner. Foto: Kian Mejdal

Nyeste restriktioner for hele landet pr. 11. juni

Udendørs idræt:

  • Fredag 11. juni blev forsamlingsforbuddet for udendørs idræt ophævet.
  • Sundhedsstyrelsen har i sine anbefalinger åbnet op for lidt mere socialt samvær i hverdagen. Det betyder, at krolfklubberne igen kan have almindelige sociale aktiviteter – dvs. at medlemmer kan drikke en kop kaffe efter træning, stævne eller turnering.
  • Ved socialt samvær i foreningen skal retningslinjerne for brug af indendørs og udendørs idrætsfaciliteter fortsat følges, ligesom de andre smitteforebyggende tiltag skal sikres. Det anbefales at holde mindst 2 meters afstand når muligt og altid mindst 1 meters afstand til andre. Hvis du er færdigvaccineret, kan du være sammen med andre færdigvaccinerede uden at holde afstand eller bære mundbind.
  • Brug af klubhuse er tilladt, så længe det sikres, at det gældende indendørs forsamlingsforbud på 100 personer overholdes, ligesom det naturligvis også skal sikre, at der i videst mulige omgang holdes en meters afstand, og at der er fokus på rengøring, hyppig afspritning, mv. Der er krav om 2 m2 pr. person ved siddende forsamlinger og 4 m2 ved stående forsamlinger. Er der blot én person, der er stående, gælder reglerne om 4 m2.

Få svar på de mest stillede spørgsmål her.

Få overblikket over, hvad DGI anbefaler her, og læs anbefalingerne fra Kulturministeriet her.

Links

Opdateret 18. juni.