Introdag til landevejscykling for kvinder i Kolding

Hvornår
8. apr 2018 kl. 13:00 til 16:00
Hvor
Kolding Bicycle Club, Bramdrup Skovvej 40, Bøgelund, Kolding, 6000 Kolding, Danmark
Hvem
Piger/Kvinder fra 18 - 75 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2018 10 32 3704

Er du blevet fristet efter at have set flokke af cyklister rulle afsted i skønt vejr på en lun sommeraften?

 

Søndag d. 8. april kl. 13 holder Kolding Bicycle Club introdag for kvinder ved klubhuset Bøgelund, Bramdrupskovvej 40, 6000 Kolding. 

 

Klubben får denne dag besøg af DGI, som giver inspiration til, hvordan man som kvindelig nybegynder kommer godt i gang med landevejscykling og herigennem bliver en del af det ganske særlige fællesskab på et kvindehold.

 

Alle er velkomne. Arrangementet henvender sig til nybegyndere men bestemt også til den mere øvede. Der vil være særligt fokus på begynderkvinder, som gerne vil i gang med landevejscykling. Der er fokus på at skabe en god oplevelse for alle deltagere. Derfor vil hastigheden på dagens tur blive tilpasset, så alle kan følge med og få en god oplevelse og start på det nye eventyr.

 

Det er gratis og helt uforpligtende at møde op til introdagen d 8. april og høre mere om og blive inspireret til landevejscykling.

 

På introdagen skal du medbringe godkendt cykelhjelm og din racercykel (et begrænset antal cykler kan lånes på dagen, hvis man endnu ikke har sin egen). Efter velkomst og intro, cykler vi en tur sammen. Efterfølgende er KBC vært for en kop kaffe og et stykke kage, og formand Johnny Poulsen vil fortælle lidt om klubben og det at være medlem.

 

Efter introdagen er du velkommen til at komme og cykle med på det nye kvindehold nogle gange, før du beslutter dig, om du vil være medlem.

 

Spørgsmål kan rettes til:

Projektmedarbejder i DGI, Pia Alrø: pia.alroe@dgi.dk

Kolding Bicycle Club:

Dorthe Gregersen, dorthe.gregersen2@skolekom.dk, tlf. 60 94 97 36

Formand Johnny Poulsen, formand@kbcm.dk, tlf. 30 20 28 51

Pia Alrø (DGI)

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer