Gravel - Kaffegrums & Grusveje

Hvornår
24. nov 2019 kl. 10:00 til 10:00
Hvor
Kjellerup Cykelklub, Sindingsgade 5, 8620 Kjellerup, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 75 år, letøvede, øvede

Nummer
2019 06 32 5007

Kaffegrums & Grusveje på Hærvejen (Kjellerup)

Kaffegrums & Grusveje er et nyt tilbud til dig, der ikke vil køre race i vinteren, men alligevel ønsker en træningstur i flotte omgivelser. Vi kører på Gravel, MTB eller Crosscykler.

Efter turen er der god kaffe, lidt kulhydrater til stængerne og tid til at snakke rutevalg og oplevelser igennem.

Vi kører efter en på GPS-downloadet rute; du tilmelder dig alene, med en makker eller med en gruppe, hvor minimum én har en GPS cykelcomputer. 

Det er en social træningstur og vi holder tempo på mellem 15-25 km/t alt efter vind og vejr. Vi deler os op i grupper efter en god fælles start, så vi ikke klumper sammen og så alle er med i en gruppe der tilsvarer ens niveau.

Man håndterer selv defekter, hvorfor det er vigtigt at have grejet med til reperationer og ikke mindst GPS filen klar i cykelcomputeren, så man kan komme videre.

Turen køres i området ved Stendal og Kompedal plantager, hvor Hærvejen bugter sig. Vi samler op undervejs i grupperne, når der er kørt svære passager og holder os i det hele taget orienteret om dagsformen hos deltagerne.

Turen består mest af grus og skov; nogle gruspassager er langsomme, med huller, græs og sten og nogle er lige så hurtige som asfalt. Vi kører også lidt asfalt på nogle transportstykker.

Info 
75 kr. pr deltager. Max. 40 deltagere 
Kaffe og kage når vi kommer tilbage. 
Turen arrangeres i samarbejde med Kjellerup Cykelklub.

Sted 
Start og mål v. Klubhuset på Sindingsgade 5, 8620 Kjellerup 
Mulighed for toilet tæt ved start.

Deltagelse kræver: 
Gravel, MTB eller Cross cykel i god stand. Ved defekter kan der være et stykke vej til hjælp, så medbring som min. ekstra slanger og lappegrej - supplér evt. med værktøjstool, kædesamler og samleled. 

GPS cykelcomputer.

Ruten  
Ruten er ca. 45 km. som lægges ud til download dagene før løbet. 
Forventet køretid 2-3 timer alt efter form og navigeringsevne.

På gensyn!

HUSK at DGI Hærvejsløbet i 2020 åbner for en helt ny Gravelrute fra Rebild til Viborg. Læs mere på DGI Hærvejsløbets hjemmeside

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer