Gravel Kaffegrums & Grusveje på Hærvejen

Hvornår
7. dec 2019 kl. 10:00 til 13:00
Hvor
Hald Ege Idrætscenter, Birgittelystvej 2, Hald Ege, Viborg, 8800 Viborg, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 75 år, letøvede, øvede

Nummer
2019 06 32 5011

Kaffegrums & Grusveje på Hærvejen (Hald Ege)

Kaffegrums & Grusveje er et tilbud til dig, der ikke vil køre race i vinteren, men alligevel ønsker en træningstur i flotte omgivelser. Vi kører på Gravel, MTB eller Crosscykler.

Efter turen er der god kaffe, lidt kulhydrater til stængerne og tid til at snakke rutevalg og oplevelser igennem.

Vi kører efter en på GPS-downloadet rute; du tilmelder dig alene, med en makker eller med en gruppe, hvor minimum én har en GPS cykelcomputer. 

Det er en social træningstur og vi holder tempo på mellem 15-25 km/t alt efter vind og vejr. Vi deler os op i grupper efter en god fælles start, så vi ikke klumper sammen og så alle er med i en gruppe der svarer til ens niveau.

Man håndterer selv defekter, hvorfor det er vigtigt at have grejet med til reparationer og ikke mindst GPS filen klar i cykelcomputeren, så man kan komme videre.

Turen køres i området ved Hald Ege og Kongenshus, med Hærvejen som baggrundstæppe. Vi samler op undervejs i grupperne, når der er kørt svære passager og holder os i det hele taget orienteret om dagsformen hos deltagerne.

Turen er 90% grus og skov; nogle gruspassager er langsomme, med huller, græs og sten og nogle er lige så hurtige som asfalt. 

 

Info 
75 kr. pr deltager. Max. 40 deltagere 
Kaffe og kage når vi kommer tilbage. 
Turen arrangeres i samarbejde med Hald Ege Cycling.

 

Sted 
Start og mål v. Hald Ege Hallen, Birgittelystvej 2, 8800 Viborg. 
Mulighed for toilet tæt ved start.

 

Deltagelse kræver: 
Gravel, MTB eller Cross cykel i god stand. Ved defekter kan der være et stykke vej til hjælp, så medbring som min. ekstra slanger og lappegrej - supplér evt. med værktøjstool, kædesamler og samleled. 

GPS cykelcomputer.

 

Ruten  
Ruten er 50-55 km. som lægges ud til download dagene før løbet. 
Forventet køretid 2-3 timer alt efter form og navigeringsevne.

På gensyn!

HUSK at DGI Hærvejsløbet i 2020 åbner for en helt ny Gravelrute fra Rebild til Viborg. Læs mere på DGI Hærvejsløbets hjemmeside

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer