Cykling på hometrainer - i praksis

Hvornår
4. dec 2019 kl. 18:30 til 20:30
Hvor
Birkerød Idrætscenter, Bistrupvej 1, 3460 Birkerød, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 99 år, begynder, letøvede, øvede
Trænere, 18 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2019 18 32 3007

Praktisk kursus i hometraining på egen cykel på henholdsvis BKOOL og Zwift platformen, samt de muligheder disse tilbyder for race, social rides, strukturerede workouts m.m. og hvordan dette giver dig en unik mulighed for effektiv og sjov træning om vinteren - eller når vejret bare er dårligt.

 

Er du helt ny indenfor hometraining på cykel, vil kurset være en god mulighed for at komme hurtigt up to speed. Hvis du allerede er i gang og måske ønsker at udforske mulighederne yderligere eller bare har behov for input til brug af de mere avancerede muligheder både inden for og rundt omkring platformene, så er kurset netop tiltænkt dig.  

Kurset vil starte med en introduktion til hometraining, men vil ellers primært være fokuseret på de helt praktiske muligheder som tilbydes indenfor denne hastigt voksende sport som er for både motionister, amatører og professionelle ryttere.  

Dagens instruktør har eget udstyr med og der vil derfor være en unik mulighed for at gennemgå, udforske og i praksis se hvordan 2 af de mest populære platforme fungerer og kan bruges i praksis.  

Vi vil ligeledes gennemgå nogen af de sociale fællesskaber der eksisterer omkring disse platforme og hvor der findes masser af hjælp og organiseres forskellige events man kan deltage i.  

Kurset vil gennemgå centrale elementer, men vil ellers være meget workshop orienteret hvor der tages udgangspunkt i deltagernes behov og ønsker.  

Underviser 
Søren Bonde har 5 års erfaring indenfor cykel e-sport (BKOOL og ZWIFT)    

Søren Bonde

Kurset afholdes i Glassalen.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer