Cykelfællesskaber for seniorer infomøde - Brønshøj

Hvornår
5. sep 2019 kl. 11:00 til 12:00
Hvor
Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj, Danmark
Hvem
Alle fra 65 år.
Begynder, Letøvede, Øvede

Nummer
2019 21 32 0057

Uforpligtende infomøde om Cykelfællesskaber for Seniorer torsdag den 5. september kl. 11.00 i Kulturhuset Pilegården. Vi byder på kaffe og brød.

 

 

Kom og hør om Cykelfællesskab for Seniorer, når vi mødes med alle der er interesseret i at cykle med andre, med udgangspunkt i Pilegården i Brønshøj. Vi bruger også tid på at høre hvad I tænker et cykelfællesskab skal kunne og hvilke behov I har. 

Cykelfællesskab for seniorer er gratis og for alle oppe i årene der har en cykel! Vores erfaring siger, at det er en god måde at knytte nye venskaber og få fælles oplevelser på. Vi ved at det øger både den fysiske og mentale sundhed at cykle sammen, så kom og vær med! Også selvom det er længe siden du har haft cyklen ude af kælderen.

Cykelturene tager udgangspunkt i deltagernes ønsker og niveau og ruterne lægges af vores cykelguider som cykler med de første mange gange, inden de deltagere der har lyst, selv begynder at tage initiativ til at lægge ruter. Deltagerne bliver inddelt i hold efter niveau og ambition. Det betyder, at der er plads til dig, om du er i god form og til lange ture eller lige har støvet cyklen af efter flere år i kælderen.

Vi starter alle cykelturene kl.  11.00 og slutter med kaffe i Kulturhuset Pilegården ca. kl. 12.30 eller 13.00. Sluttidspunktet er afhængig af hvor langt man har lyst til at cykle.

Informødet er som sagt torsdag den 5. september og cykelturene starter den torsdag den 12. september. Derefter cykler vi hver torsdag kl. 11.00 fra Kulturhuset Pilegården. Husk at turens længde afhænger af dit niveau og ambition.

Har du spørgsmål, så kontakt Cykelkonsulent Lone Sand i DGI på tlf. 4017 8022

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer