Kaptajnskursus, DGI landevej

Hvornår
28. mar 2020 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
DGI Midtjylland, Glarmestervej 18, 8600 Silkeborg, Danmark

Nummer
2020 06 32 3001

Få dine cykelkammerater sikkert gennem trafikken! Tag første del af instruktøruddannelsen, og bliv hold- (vej) kaptajn.  
  
Få et godt og bredt kendskab til landevejscykling, og bliv klar til at agere som ”kaptajn” i din cykelklub. Uddannelsen er for dig, der har lyst til at udfordre dig selv og gå foran som det gode eksempel.  
  
Kursets formål:  
Formålet med DGI Kaptajnskursus er, at deltagerne tilegner sig grundlæggende viden, færdigheder og kompetencer som kaptajn og instruktør, for herigennem at kunne udvikle sikkerhed og adfærd når i cykler i en gruppe, samt at kunne instruere eventuelt nye kaptajner.  
  
Effekt:  
I et cykelfællesskab vil I opleve et medlem, der efter gennemført kursus har lysten og kompetencen til at gå forrest som kaptajn, samt kunne medvirke til internt at instruere nye hjælpekaptajner inden for grundlæggende viden og færdigheder i sikkerhed og adfærd, samt at køre med GO Stil. 
  
Forudsætninger:  
Som deltager er det en forudsætning at have erfaring inden for landevejscykling på motionsniveau og have en grundform til ca. to timers cykling ved moderat hastighed. Derudover er det en forudsætning, at deltageren er villig til at tage ansvaret for rollen som kaptajn og instruktør, og gå foran som det gode eksempel i eget cykelfællesskab. 

Ønsker I et kaptajnskursus lokalt i cykelklubben, så kontakt rene.vinther.olsen@dgi.dk - 79 40 43 72 og hør nærmere.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer