AFLYST DGI Landevej Trænerkursus

Hvornår
25. apr 2020 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Trænere, letøvede, øvede

Nummer
2020 17 32 3002

Få dine klubkammerater i form med motiverende og udfordrende træning. Tag anden del af instruktøruddannelsen. 
 
Du får et godt og bredt kendskab til landevejscykling, og bliver klar til at agere som instruktør i din cykelklub. Instruktøruddannelsen er for dig, der har lyst til at udfordre dig selv og gå foran som det gode eksempel. 
 
Kursets formål 
Formålet med DGI Trænerkursus er, at deltagerne tilegner sig grundlæggende viden, færdigheder og kompetencer som træner, til at kunne planlægge og gennemføre konditionsforberedende træningsaktiviteter, samt at kunne instruere klubbens medlemmer i almene træningsøvelser og grundlæggende træningsplanlægning. 
 
Effekt i forening 
Som forening vil I opleve et medlem, der efter gennemført kursus har lysten og kompetencen til at afvikle en motiverende og udfordrende træning, samt at kunne give vejledning om konditionsforberedende overvejelser og aktiviteter for klubbens medlemmer. 
 
Forudsætninger 
Som deltager er det en forudsætning at have en vis erfaring indenfor landevejscykling på motionsniveau. Derudover skal deltageren have en grundform til ca. 2 timers cykling ved moderat hastighed, samt kunne deltage i høj-intensitet intervaltræning. Derudover er det en forudsætning, at deltageren er villig til at tage ansvaret for rollen som træner, og gå foran som det gode eksempel. Det er en forudsætning at deltageren har gennemført Kaptajnskurset, modul 1 i DGI Landevejscyklings instruktøruddannelse. 
 
Indhold 
Kurset indeholder følgende emner: 
- Fra kaptajn til træner 
- Træningsfilosofi og former 
- Case-arbejde med en isoleret træningsaktivitet 
- Didaktik og formidlingsteknik 
- Praktiske undervisningsopgaver med efterfølgende feedback 
- Afslutning og evaluering

Kim Høse Jensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer