Intervaltræning på racer og MTB - hvordan og hvorfor?

Hvornår
11. nov 2020 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
Frederiksberg IF - Atletik & Motion, Sønderjyllands Alle 4, 2000 Frederiksberg, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2020 21 32 3002

Vil du gerne blive lidt klogere på at bruge intervaltræning til at optimere din cykelkørsel? Vil du gerne kunne tilrettelægge din træning ift. dit mål?

Så kom og lær mere om intervaltræning i skoven og på landevejen

Til dette foredrag fortæller Thorsten Breiding bl.a.om fysiologi, aerob- og anaerobtræning, og eksempler på intervalpas, der har til formål at stimulere de forskellige energisystemer, og hvordan man bedst sikrer maksimal udbytte af træningen 
 
Derudover kommer Thorsten også ind på overordnet periodisering, typisk sete faldgruber/fejl ved intervaltræning, fordele og ulemper ved watt og/eller puls samt, hvordan man med fordel kan benytte forskellige udbudte online softwares.  
 
Du vil få viden om, hvilke træningspas og intervaller, der kan bruges i eksempelvis klubtræning, og hvordan de udføres i praksis, da der her kan være forskellige forholdsregler som sikkerhed, vejrforhold, trafik, antal ryttere, differentieret rytterniveau, ryttertyper etc.  
 
Thorsten Breiding har stor erfaring som træner på elite og talent niveau. Thorsten har flere år kørt A-licens på mountainbike, og har siden egen karrierestop helliget sig trænergerningen. Det er blevet til mere end 20 års erfaring, hvor Thorsten bl.a. har stået for den daglige træning af navne som Louis Bendixen, Sebastian Fini og Simon Andreassen. Thorsten er til daglig ansat som konsulent hos Dansk Mountainbike Klub som talent & eliteansvarlig og hos Aimhigh som elite træner. Der ud over deltager Thorsten på diverse brutto- og talentture/samlinger under Danmarks Cykle Union

 

Thorsten Breiding

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer