Gravel - Kaffegrums og grusveje, Fosdalen 2. start

Hvornår
15. maj 2021 kl. 10:00 til 14:00
Hvor
Lerup Kirke, Fosdalvej 34, Lerup, 9460 Brovst, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 99 år, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 32 4005

Kaffegrums & Grusveje - Fosdalen 2. start.

Kaffegrums & Grusveje er et tilbud til dig, der ønsker en træningstur – denne gang med start og mål på toppen af Fosdalen.

Vi har fået endnu en stifinder på banen, så Rasmus Hammer har hjulpet med at lave denne flotte rute. Turen bringer os rundt i området og vi kommer blandt andet omkring Tranum og Svinkløv.

Vi kører på Gravel, MTB eller Crosscykler.

Pga. de nuværende restriktioner er vi begrænset i forhold til efterfølgende hygge, men der vil dog være kage og noget at drikke til alle der kommer i mål.

Vi kører efter en på GPS-downloadet rute; så du kan tilmelde dig alene, med en makker eller med en gruppe, hvor minimum én har en GPS cykelcomputer.

Det er en social træningstur, hvor du enten kan tilmelde dig ca. 60 km eller 84 km, og der køres i eget tempo alt efter vind, vejr og din dagsform. Vi deles naturligt op i grupper efter en god fælles start, så vi ikke klumper sammen og så alle er med i en gruppe der svarer til ens niveau.

Man håndterer selv defekter, hvorfor det er vigtigt at have grejet med til reparationer og ikke mindst GPS filen klar i cykelcomputeren, så man kan komme videre.

Begge ruter er flotte og bringer os både ud til kysten og et stykke inde i landet. Ruten sendes på mail til alle deltagere dagen inden afgang.

Info 
Mødested og parkering ved Lerup Kirke, Fosdalvej 34, Lerup, 9460 Brovst

 
Afgang kl. 10:00 (bemærk dette er startgruppe nr. 2. Den første start er kl. 9:30). Pga. restriktionerne så er vi nødt til at lave forskudt start pga. deltagerantallet. 
 
75 kr. pr deltager. Max. 45 deltagere.

Deltagelse kræver:  
Gravel, MTB eller Cross cykel i god stand. Ved defekter kan der være et stykke vej til hjælp, så medbring som min. ekstra slanger og lappegrej - supplér evt. med værktøjstool, kædesamler og samleled. 

GPS cykelcomputer.

På gensyn!

Yderligere info:  
Mette Eriksen, DGI Nordjylland  
mette.eriksen@dgi.dk / Tlf. 50696819

COVID-19:  
Vi følger nøje myndighedernes udmeldinger med sundhedsmæssige anbefalinger/krav/påbud.  
Skulle det mod forventning se anderledes ud, følger vi naturligvis myndighedernes udmeldinger og såfremt at de taler imod afvikling heraf, aflyser vi arrangementet. Den indbetalte deltagerbetalingen vil naturligvis blive refunderet, så du kan trygt tilmelde dig.

Jens Radmer

Husk  
•    MTB, Cross, Gravelcykel i god stand.   
•    Medbring som minimum ekstra slanger, lappegrej, værktøj med kædesamler og samleled.  
•    Påklædning efter forholdene.  
•    Energiprodukter til hele turen.  
•    Rigeligt med væske.   
•    Deltagelse foregår på eget ansvar.  
•    Der skal bæres hjelm under hele arrangementet.  
•    Der køres efter færdselsloven, og vis hensyn til andre brugere af naturen.  
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer