Summer Gravel i Thy

Hvornår
17. jul 2021 kl. 08:00 til 20:00
Hvor
Tandrupvej, Tandrupvej 2, 7700 Thisted, Danmark
Hvem
Udøvere, piger/kvinder, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 01 32 4011

SummerGravel i Thy 2021 - Lørdag d. 17. juli

SummerGravel i Thy er et tilbud til dig, der vil prøve en hård køreoplevelse, hvor vi kombinerer det sociale og en fed naturoplevelse.

Vi har 3 distancer, så vi har noget for alle. På den længste distance på ca. 220 km., kommer du rundt i hele Thy. Lige fra Agger i syd til Testcenteret i Østerild i nord.

Konceptet er helt simpelt: ingen rutemarkering og ingen tidtagning. Ruten er primært på grusveje i Nationalpark Thy, og der vil ikke være noget single track. Alle kan være med.

Der køres efter en på GPS-downloadet rute. Du tilmelder dig som solo, men det er oplagt at køre sammen i en flok, hvor minimum én har en cykelcomputer med gps-ruten på, så I kan hjælpe hinanden igennem turen.

Efterfølgende serverer vi lidt forplejning.

 

Info: Distancerne er ca. 220, 110 og 55 km.

 Startgebyr 150 kr. pr. deltager. Max. 250 deltagere og kun forhåndstilmelding.

Efter målgang er der forplejning, kage, sodavand, og kaffe.

 

Tid og sted: Start og mål: Tandrupvej 2, Vester Vandet, 7700 Thisted. (HUSK det rette postnummer)

Alt det praktiske tilgår senere i infobrevet.

 

Tidsplan:

Indskrivning åbner fra kl. 7.00 med kaffe på kanden.

220 km. kl. 08.00

110 km. kl. 12.00

55 km. kl. 14.00

Målområdet lukker kl. 20.00

 

Hvis du har spørgsmål, så kontakt gerne DGI konsulent Mette Eriksen på mette.eriksen@dgi.dk / tlf. 50696819.

Deltagelse kræver:

MTB, Cross eller Gravel cykel i god stand. Ved defekter kan der være et stykke vej til hjælp, så medbring som minimum ekstra slanger, lappegrej, værktøjstool med kædesamler, ekstra kæde, samle led og evt. ekstra dæk. GPS cykelcomputer. Telefon pakket vandtæt. Påklædning efter forholdende. Energiprodukter til hele løbet, minimum 1,5 liter vand. (Vi anbefaler rygsæk med 3 liter drikkesystem)

Ruterne: Ruten lægges ud til download dagene før løbet. Ruten er ikke afmærket, men man følger den downloadede rute via sin egen GPS. Forventet køretid alt efter form og navigeringsevne; og selvfølgelig vind og vejr. Der vil være et par depoter på den længste distance

Regler: Deltager skal være minimum 16 år. Deltagelse foregår på eget ansvar. Der skal bæres hjelm under hele løbet. Der køres efter færdselsloven og der skal vises hensyn til andre brugere af skovene. Deltagere skal under løbet følge det anviste spor, som kan downloades fra ridewithgps.com i dagene før løbet. Affald må ikke smides i naturen – Vi skal efterlade naturen som den var da vi kom….

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer