UDSÆTTES_Kaptajnsuddannelse, DGI landevej

Hvornår
13. mar 2021 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
Hørning Idrætscenter, Toftevej 53, 8362 Hørning, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede

Nummer
2021 09 32 3000
Få dine cykelkammerater sikkert gennem trafikken! Tag første del af instruktøruddannelsen, og bliv hold- (vej) kaptajn.  
  
Få et godt og bredt kendskab til landevejscykling, og bliv klar til at agere som ”kaptajn” i din cykelklub. Uddannelsen er for dig, der har lyst til at udfordre dig selv og gå foran som det gode eksempel.  
  
Kursets formål:  
Formålet med DGI Kaptajnskursus er, at deltagerne tilegner sig grundlæggende viden, færdigheder og kompetencer som kaptajn og instruktør, for herigennem at kunne udvikle sikkerhed og adfærd når i cykler i en gruppe, samt at kunne instruere eventuelt nye kaptajner.  
  
Effekt:  
I et cykelfællesskab vil I opleve et medlem, der efter gennemført kursus har lysten og kompetencen til at gå forrest som kaptajn, samt kunne medvirke til internt at instruere nye hjælpekaptajner inden for grundlæggende viden og færdigheder i sikkerhed og adfærd, samt at køre med GO Stil. 
  
Forudsætninger:  
Som deltager er det en forudsætning at have erfaring inden for landevejscykling på motionsniveau og have en grundform til ca. to timers cykling ved moderat hastighed. Derudover er det en forudsætning, at deltageren er villig til at tage ansvaret for rollen som kaptajn og instruktør, og gå foran som det gode eksempel i eget cykelfællesskab. 

Mathias Havemose Kosack

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer