Temakursus - Core- og styrketræning

Hvornår
2. maj 2021 kl. 09:00 til 13:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 17 32 3202

Forbedr din cykelpræstation gennem core- og styrketræning

Selvom den bedste træning findes i sadlen, så får du på kurset input og læring om, hvilke core- og styrketræningsøvelser som kan gøre dig til en hurtigere og mere powerful cykelrytter.

Fordelene ved styrketræning for cykelryttere er velbeskrevet i litteraturen. Øget effektivitet, større maksimal muskelkraft og neurale adaptationer gør dig stærkere – og det gælder både over kortere og længere distancer.

Hvorfor skal jeg tage kurset?

Kurset er baseret på at øge din styrke og stabilitet samt at forbedre din udholdenhed og øge din power på cyklen. Som cykelrytter er du måske bekymret over, om styrketræning vil gøre dig tungere, men du kan tage det helt roligt. Når du kombinerer styrketræning med cykeltræning, vil muskelmassen kun øges ganske lidt eller slet ikke.

Dit styrketræningsprogram skal indeholde øvelser for hele kroppen og ikke kun for underkroppen. En stærk overkrop gør dig til en stærkere og mere udholdende cykelrytter. Du får en bedre holdning på cyklen og vil være i stand til at honorere de krav, cykeltræning og løb påvirker din krop med.

Temakurserne: Core- og styrketræning, Data i træning, Kommunikation og Motivation og Sportsernæring og cykling - er 4 individuelle kurser, som kan tages i vilkårlig rækkefølge.

Kim Høse Jensen

 Medbring træningstøj og sko til den praktiske del af kurset

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer