Gravel - Kaffegrums og grusveje, Mølleåen

Hvornår
14. apr 2021 kl. 17:00 til 19:00
Hvor
Lyngby Station, Jernbanepladsen 47, 2800 Kongens Lyngby, Danmark
Hvem
Udøvere, 15 - 99 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 32 4510

15 km graveltur ved Industriens vugge langs Mølleåen.

Fra Lyngby Station cykler vi først forbi Lyngby Mølle og dernæst på den jungleagtige rute 73, der slynger sig langs Mølleåen ud til Strandmøllen ved Øresund. Undervejs stopper vi ved de gamle vandmøller og tidligere industribygninger i Brede med museum og spisehus, Ørholm, Stampemøllen ved Svenskevej og Rådvad med fhv. knivfabrik og nu naturskole mm. Vandkraften var energikilden til ”Industriens vugge” som denne del af Mølleåens omgivelser også kaldes. Til sidst cykles gennem Dyrehaven. Turen slutter ved Klampenborg Station, hvor vi tager cyklerne med toget tilbage til Lyngby. Deltagere betaler selv togbillet, cykler er gratis.

Turen er ca. 15. km.

 

Alle er velkomne på turen uanset tidligere erfaring med gravel. Du skal bare medbringe en cykel, der kan klare alle slags underlag, fornuftigt tøj, vand og evt. kaffe eller lign.

Cykelturen varetages af Jens Erik Larsen, som er født, opvokset og bosat i Nordsjælland. Han har mange års erfaring med gravelcykling. Han har en bred viden om Nordsjællands kultur- og naturperler og en særlig viden om de mange mulige ruter i Nordsjælland, så du vil få rig mulighed for at få inspiration til din næste tur på cyklen. 

Jens Erik Larsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer