Gravel - Kaffegrums og grusveje, Parforcejagtlandskabet

Hvornår
18. maj 2021 kl. 17:00 til 19:30
Hvor
Hillerød Station, Søndre Jernbanevej 32, 3400 Hillerød, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2021 18 32 4512

20 km graveltur i Parforcejagtlandskabet

Har du lyst til at få nogle kilometer i benene i det smukke, historiske Parforcejagtlandskab?

Nu har du chancen! Kom med på en spændende, guidet tur rundt i denne unikke natur- og kulturperle. Turen er for dig, der vægter gode oplevelser højere end hastighed og højdemeter.

Som deltager på turen får du:

  • En flot graveltur i smukke omgivelser.
  • Spændende historier om området fra en kompetent turguide.
  • Mulighed for at opleve nye ruter eller se en rute, du allerede kender, på en ny måde.

Vi skal køre en populær rute, der tager os igennem smukke, historiske og naturrige omgivelser på et varieret grusunderlag afbrudt af få stykker med asfalt.

Turen følger cykelrute 110 igennem Parforcejagtlandskabet, som er udnævnt til UNESCO Verdensarv. Vi følger Et-Vej ud til Kongestjernen, hvor vi kan se Kompasstenen. Derfra tager vi via Kulsviervej over til den nordlige parforcerute 105 Gribskov og runder Rødepælsstjernen med Kierkegaardsstenen. Turen ender igen på Hillerød Station.  

Alle er velkomne uanset tidligere erfaring med gravel. Du skal bare medbringe en cykel, der kan klare alle slags underlag, fornuftigt tøj og vand og evt. kaffe. Turfoldere vil blive udleveret til deltagerne.

Cykelturen varetages af Jens Erik Larsen, som er født, opvokset og bosat i Nordsjælland. Han har mange års erfaring med gravelcykling. Han har en bred viden om Nordsjællands kultur- og naturperler og en særlig viden om de mange mulige ruter i Nordsjælland, så du vil få rig mulighed for at få inspiration til din næste tur på cyklen. 

Jens Erik Larsen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer