Gravel Guide kursus

Hvornår
7. feb 2022 kl. 18:00 til 21:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland - Landevejscykling, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, letøvede, øvede
Trænere, letøvede, øvede
Ledere

Nummer
2022 17 32 3203

Gravelcykling er på få år blevet mere og mere populært blandt motionister, fordi det tilbyder en helt anden oplevelse på cyklen. Det handler om naturoplevelserne og køre på forskellige underlag og du kan deltage uanset nivau. I foreningerne giver det derfor mening at uddanne egne guides/kaptajner, så I kan tage på egne ture under sikre forhold. Så tag med på kursus.

Formål 
Formålet med DGI Gravel guide/Kaptajn kursus er, at deltagerne tilegner sig grundlæggende viden, færdigheder og kompetencer som guide/kaptajn, for herigennem at kunne udvikle sikkerhed og adfærd i egen klub, samt at kunne instruere nye guider/kaptajner i forbindelse med Gravel cykling(Social rides).

 

Forudsætning 
Som deltager er det en forudsætning at have erfaring indenfor MTB/Landevej/Gravel cykling på motionsniveau og have en grundform til ca. 2 timers cykling ved moderat hastighed. Derudover er det en forudsætning, at deltageren er villig til at tage ansvaret for rollen som Guide/ kaptajn og gå foran som det gode eksempel i egen cykelmotionsklub.

Kursus indeholder følgende emner: 
✔ Guide/kaptajn opgaver. 
✔ Kør med GO’ STIL i terrænet. 
✔ Forhold ved uheld. 
✔ Ruteplanlægning. 
✔ Guide/kaptajn kommunikation. 
✔ Hvor og hvornår må man køre i terrænet?

Pernille Bangsgaard

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer