Gravel - Kaffegrums & grusveje - Tempelkrogen og Fjordstien

Hvornår
30. jan 2022 kl. 09:30 til 12:30
Hvor
Circle K - Kirke Såby, Landevejen 51, 4060 Kirke Såby, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere
Ledere

Nummer
2022 17 32 4512

52 km eventyr på to hjul i dit lokalområde. Denne tur foregår i Kirke Såby Tempelkrogen-Istidsruten-Fjordsti40-Holbæk Havn og du guides af vores superdygtige instruktør Michale Elmstrøm som har mange års erfaring indenfor cykling. 🚴

Uanset om du er til landevej, MTB, cross eller noget helt fjerde, er du sikkert glad for at bevæge dig i naturen på to hjul. Der er fokus på oplevelsen frem for fart. Vi tilpasser gruppens hastighed efter bagerste rytter.

DGI vil gerne give dig mulighed for en god oplevelse på cykel. Du skal opleve naturen og have et par sjove timer med en tur på tværs af skov, marker og lidt asfalt ind i mellem i et godt jævnt tempo.

✔️Rutebeskrivelse 
Fra startstedet følger vi Gudernes Stræde til det flotte nyligt inddæmmede vådområde i den sydligste del af Isefjorden: Tempelkrog naturområde. Vi følger herfra Fjordstien via Munkholm Skov og Bredetved Skydeterræn inden pitstop i Holbæk Havn udfor Orø færgen. Tilbage over den smukke Munkholmbro og Strandskoven afsluttende gennem Ryegård Dyrehave og Park tilbage ad Gudernes Stræde til udgangsstedet.

✔️Link til ruten 
Tempelkrogen (holbaek.dk) 
Bredetved Skydeterræn (holbaek.dk) 
 
✔️Mødested
 
Kirke Såby Circle K, Landevejen 51, 4060 Kirke Såby

Kom med på endnu flere Social Rides 
Se kalenderen, og vælg, hvornår du vil med 

Om Gravel cykling 
Landevejsryttere kører på landevej, mountainbikere kører i skoven eller på singletracks og crossryttere kører på blandede ruter med fuld damp i en times tid. Gravelryttere kører (primært) på grus. Gravel rides startede i USA, hvor ryttere ville væk fra vejene, men stadig på racerlignende tourcykler for at opleve naturen off-road. 
Gravelrytteren vil typisk gerne have oplevelser og et niveau (måske bruge snert) af eventyr. Den typiske rute er på flere underlag; primært grus, markveje, skovstier, den faste del af klitterne ved stranden eller lidt asfalt. Vi kører ikke på teknisk krævende MTB-spor. Turene er typisk på 30 til 50 km. 
Gravel rides er for dig, der gerne vil helt tæt på vores dejlige natur og nyde den i lidt flere kilometer, end du kan nå på fødder alene.
 
 

Michael Elmstrøm

Husk  
•    MTB, Cross, Gravel eller Landevejscykel i god stand med knopdæk.   
•    Medbring som minimum ekstra slanger, lappegrej, værktøj med kædesamler og samleled.  
•    Påklædning efter forholdene.  
•    Energiprodukter til hele turen.  
•    Rigeligt med væske.   
•    Deltagelse foregår på eget ansvar.  
•    Der skal bæres hjelm under hele arrangementet.  
•    Der køres efter færdselsloven, og vis hensyn til andre brugere af naturen.  
 

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer