København Rundt på Cykel 2022

Hvornår
4. sep 2022 kl. 10:00 til 12:00
Hvor
Ofelia Plads, Kvæsthusbroen, 1255 København K, Danmark
Hvem
Udøvere
Trænere

Nummer
2022 21 32 0000

Sæt dig i sadlen sammen med flere hundrede andre og mærk sommerstemningen, når DGI sender et samlet felt af store og små cyklister ud i Københavns gader.

Her venter dig en stor cykeloplevelse, når du og resten af feltet sendes ud på dagens spændende rute i næsten alle dele af København. Vi gør det for at hylde hverdagens cyklister i København og for at vise dig kendte og ukendte cykelpassager i hovedstaden. Desuden er turen din mulighed for at ”prøve kræfter med” dele af den rute, som Tour de France-feltet tilbagelægger til sommer.

Når vi siger, at turen bliver årets hyggeligste, så lover vi ikke for meget. Vi har nemlig bl.a. booket to cyklende DJ’s, der følger med feltet og lægger den helt rigtige baggrundsmusik til turen. Derudover har vi arrangeret pitstop halvvejs på ruten, så du kan fylde depoterne op med vand, læskedrik, frugt og snacks.

MC Marshals fra Rigspolitiets Idrætsforening fører feltet an på motorcykler og holder trafikken tilbage, så du ekstraordinært kan køre frit på de normalt trafikerede veje. Det betyder, at du kan deltage uanset om du er barn eller voksen, stor eller lille, mand, kvinde eller noget helt tredje. Der er fokus på oplevelsen, ikke tempoet!

Spænd hjelmen, tag dit lækreste outfit på (gerne en gul, grøn eller prikket trøje) og invitér dine venner og familie. Vi glæder os til at cykle København rundt med jer.

Længde på rute:

Ca. 25 km. Den præcise rute offentliggøres i starten af 2022.

Hvem kan køre med?

Vi kører i samlet flok i et stille tempo, så alle kan være med. Børn under 12 år kører med gratis.

Tid, sted og program (alle tidspunkter er vejledende)

Fredag 3. juni 2022 på Ofelia Plads, Kvæsthusbroen

Kl. 18.00 Nummerudlevering

Kl. 18.30 Velkomst på Ofelia Plads

Kl. 19.30 Pitstop halvvejs på ruten ved depot med vand, læskedrik og snacks

Kl. 20.45 Feltet ankommer på Ofelia Plads og tak for i dag

Grand Départ Danmark 
København Rundt På Cykel 2022 er del af 100-dages programmet, der er opstart til verdens største cykelløb; Tour de France.

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer