Træneruddannelse i Roskilde, DGI Landevejscykling

Hvornår
15. apr 2023 kl. 09:00 til 17:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere
Ledere

Nummer
2023 17 32 3002

Træneren er en hel central figur i alle cykelforeninger. Denne uddannelse henvender sig til ham eller hende, som ønsker at opkvalificere sig som træner. Alle deltagere får en grundlæggende viden, færdigheder og kompetencer som træner.

Uddannelsens formål:

Deltagerne tilegner sig kompetencer som træner gennem grundlæggende undervisning i trænerrollen, fysiologi, træningsplanlægning og det praktiske trænerarbejde.

På uddannelsen bliver du klædt på til at lede og planlægge en klubtræning på en social, sportslig og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde efter videnskabeligt velfunderede metoder.

Effekt i foreningen:

Som forening får I en kvalificeret træner, der kan håndtere cykelryttere i alle aldre og på alle niveauer. I vil opleve et medlem, der efter gennemført uddannelse har lysten og kompetencen til at afvikle en motiverende og udfordrende træning, og som kan give vejledning om konditionsforberedende overvejelser og aktiviteter for klubbens medlemmer.

Forudsætninger:

Som deltager er det en forudsætning at have en vis erfaring inden for landevejscykling på motionsniveau. Deltageren skal have en grundform til ca. 2 timers cykling ved moderat hastighed samt kunne deltage i høj-intensitet intervaltræning.

Derudover er det en forudsætning, at deltageren er villig til at tage ansvaret for rollen som træner og gå foran som det gode eksempel. Det er en forudsætning, at deltageren har gennemført DGI Kaptajnsuddannelse eller har lignende erfaring.

Kim Høse Jensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer