Det runde tråd

Hvornår
29. mar 2023 kl. 19:00 til 21:00
Hvor
Gadstrup Motion, Ramsømaglevej 19, 4621 Gadstrup, Danmark
Hvem
Udøvere, begynder, letøvede, øvede
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 32 3203

Bliv klogere på "Det Runde Tråd"

Når du cykler, skal du forsøge at skabe en ensartet bevægelse i hele den cirkel, som pedalen bevæger sig rundt i.

✔️Men et er, hvad du har fået fortalt, noget andet er faktisk at lære både at forstå og praktisere teknikken.

Nogle kalder det at træde og trække, og andre kalder det "Det Runde Tråd".

Med "Det Runde Tråd" bruger du forskellige muskler, både bevidst og ubevidst, så du derved bliver mere effektiv og cykler hurtigere. Øvelse gør mester, og "Det Runde Tråd" er en teknik, der kræver konstant indsats. 
Der er forskel på om du kører med lav kadance opad eller højere på flad og lige vej, men bevistheden om hvad der skal til er den samme og begge dele bliver forklaret og ikke midst afprøvet på kurset.

Sådan foregår det

På dette indendørs arrangement bliver du introduceret til "Det Runde Tråd" på spinningcyklen, og du får indblik i, hvilke muskelgrupper du skal bruge, hvordan disse muskler aktiveres igennem forskellige øvelser og du lærer teknikkerne, så du kan begynde at træne dit "Runde Tråd", og bringe din cykelglæde op til det næste niveau.

Medbring

Hvis du har specielle pedaler, så medbring dem og dine cykelsko monteret med klamper. Det er også vigtigt at du medbringer værktøj, så du selv kan montere disse pedaler.

Instruktør

Vores superdygtige instruktør, Kim Høse, står for undervisningen, der bl.a. vil foregå og blive demonstreret på spinningcykler. Så tag cykelbukser og cykelsko til Lookpedaler med. Har du ikke Lookpedaler, vil der være mulighed for at bruge tåclips til din kondisko.

Kim Høse Jensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer