Bikefit - Sådan sidder du korrekt på din cykel

Hvornår
15. mar 2023 kl. 17:00 til 22:00
Hvor
DGI Midt- og Vestsjælland, Helligkorsvej 3, 4000 Roskilde, Danmark
Hvem
Udøvere, 18 - 75 år, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 17 32 3204

Nu har du muligheden for at få et ordentlig skud ny viden om hvordan du sidder korrekt og får mere ud af din tid på cyklen🚴

Bikefit hjælper dig til en mere behagelig cykeltur, og udnytter dine muskler bedre og forebygger skader. Så kom og vær med når DGI åbner dørene for dette kursus, hvor du lærer at indstille din cykel korrekt så den passer til dig og dit behov. 
 
På kurset bliver der selvfølgelig rig mulighed for at stille spørgsmål, og få individuel rådgivning undervejs. Medbring din egen cykel, og få det allerbedste ud af den. 

Du skal medbringe 
Din cykel, som monteres i en ”hometrainer” hvor der i fællesskab vil blive gennemgået grundindstillinger, såsom saddelhøjde, knæenes placering i forhold til pedaler og styret placering. Her vil du have mulighed for at få brugbar viden, tips & tricks til din position på cyklen, uanset om du netop er ved at starte op med at cykle eller du er en erfaring cykelmotionist. 
 
Medbring også de sko og det tøj du normalt kører med på en helt almindelig cykeltur.

Lån af hometrainer 
Det vil være muligt at låne en hometrainer, men har du din egen, du er vant til at bruge, er du selvfølgelig velkommen til at tage den med. 

Værktøj 
Det er desværre ikke muligt at låne værktøj til indstillingen af din cykel pga. COVID- 19 restriktioner. Inden kurset modtager du en liste over hvad du bør medbringe.

På kurset lærer du: 
✔️Hvor højt skal sadlen sidde 
✔️Hvor skal klampen sidde 
✔️Korrekt vinkel af knæ i forhold til pedalen 
✔️Styrets placering i forhold til dit udgangspunkt og personlige målsætning

I hold af tre bliver I guidet igennem processen, som varer 1 time. Ved tilmelding skal du vælge, hvilket tidsrum der passer dig. Det er vigtigt, at du er tilstede ca. 15 min før start og til slutningen af timen.

Kim Høse Jensen

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer