DGI træneruddannelse i landevej/grav – BASIS modul

Hvornår
8. nov kl. 08:00 - 18. nov 2023 kl. 20:30
Hvor
Et sted på Sjælland, 2100 København Ø, Danmark
Hvem
Trænere, begynder, letøvede, øvede

Nummer
2023 21 32 2004

På træneruddannelsens basis modul får du relevant viden og praktisk indføring i relevante emner rettet mod trænergerning til landevej/gravel.

   

   

   

Uddannelsen består af

  1. Et webinar på 2½ time, som introducerer basal træningsforståelse i form af en teoretisk gennemgang af træningsfysiologiske emner rettet mod cykeltræning. Der perspektiveres til praksis og rækkes ud mod det efterfølgende praktisk teoretiske modul
  2. Et praktisk teoretisk modul med fysisk fremmøde på 8 timer. Her skal deltagerne arbejde med- og introduceres til ”Det varme Cykelmiljø”. Der vil være særligt fokus på to centrale temaer: DGI’s Cykelværdier & Trænerens ABC, som blandt andet handler om måden hvorpå vi tjekker ind og ud med hinanden til træning, sammensætter et målrettet træningsprogram efter basal træningsforståelse samt inddrager og anvender cykelværdier i træningsplanlægningen og afholdelsen af den fede træning. 
     
    Temaerne introduceres på det indledende webinar. På det praktiske teoretiske modul arbejder vi i dybden med temaerne i grupper og med en udvalgt case. Du skal medbringe cykel og praktisk cykeltøj til dagen.
  3. Som afslutning på basismodulet mødes vi igen på et online opsamlingsmodul (2 timer), hvor erfaringer og refleksioner bringes i spil. Dette ERFA-modul afholdes 4-8 uger efter det praktisk teoretiske modul.

   

Praktisk information  
Webinar: Onsdag, den 8. november, kl. kl. 18.30-21.00, Webinar: Basal træningslære, via Microsoft teams (link udsendes inden start.) 
Praktik: Lørdag, den 18. november, kl. 9-00 - 17.00, Det motiverende Cykelmiljø (gravel) Sjælland - Storkøbenhavns området nærmere lokation følger 
Online-opfølgning:Tirsdag den 16. januar, kl. 18.30, Online ERFA: Cykeltræneren i praksis via Microsoft teams (link udsendes inden start.)

Andre spændende arrangementer Vis alle arrangementer