Oplev Aalborg

Aalborg - Danmarks fjerde største by – skaber en hyggelig og bynær ramme for DGI Landsstævne 2017.

Musikalske_springvand_på_Toldbod_Plads.jpg


Hyggelig atmosfære

Byen har alt, der skal til for, at du kan få et vellykket og dejligt ophold: Hyggelige gader, atmosfæriske gamle huse, moderne arkitektur, spændende museer og attraktioner, lækre spisesteder, fine shoppingmuligheder og korte afstande.

Byens puls

Du mærker byens puls mellem stævnets forskellige aktiviteter, og har du en pause i programmet, er der rig mulighed for at få tiden til at gå, mens du udforsker byen.

Aktivitetssteder under L2017

Aalborg Havnefront med Limfjorden som kulisse er ramme for mange af stævnets aktiviteter. Dertil kommer kulturcentret Nordkraft – et ombygget kraftværk – med det rå og inspirerende miljø, Aalborg Stadion – også kendt som Nordjyske Arena, Gigantium med storhal, idrætshal, svømmehal, atletikhal og hele to skøjtehaller, og de mange andre aktivitetssteder rundt omkring i byen. For ikke at tale om naturen og fjorden, som også spiller vigtige roller i Landsstævnet.

Velkommen til alle

Aalborg er stolt af at være værtsby og glæder sig til at byde de mere end 20.000 deltagere velkommen.

Alle borgere i Aalborg og Nordjylland er også inviteret til at deltage i festlighederne. Der er nok at se på. Lige fra opvisningerne rundt i byen, over streetfodboldturneringen på havnefronten til udspring i fjorden. Ikke at forglemme kan publikum købe billetter til de mange shows.

Der er rigtig mange gode grunde til at besøge Aalborg og blive en del af Landsstævnet 2017!

Mærk pulsen. Mød magien.