Mød Landsstævne-ambassadøren Hjalte

Hej alle sammen

Hjalte (Kvadrat).jpg

Jeg hedder Hjalte. Jeg er fotograf, og jeg elsker at køre på longboard, spille en masse basket og dyrke noget gymnastik. Og så er jeg én af dem, der elsker at være til DGI Landsstævne. Fordi det er for fed en oplevelse, man ikke må snyde sig selv for. Du kan se mine videoer med gode råd til dig som Landsstævne-ambassadør nederst på siden.

For mig er Landsstævnet en festival på højde med alle mulige andre festivaler. Og man kan få én på opleveren inden for sin egen sport og i alle mulige andre sportsgrene. Der er events og happenings over alt i den by, det foregår i, og hele byen er sat op i det her Landsstævne-setup, så festivalfølelsen betyder også rigtig meget.

Jeg kan huske, at vi til Landsstævnet i Esbjerg var til koncert med Wafande, og det var første gang jeg hørte ham live.

Ved Landsstævnet i Aalborg sagde jeg ja til at være ambassadør. Og lige da jeg havde sagt ja, tænkte jeg: Hvad f…. er det jeg lige har sagt ja til?

Nå, men anyways, så helt ro på folkens. Opgaven er ikke så stor igen. Ja faktisk, så ligger det jo til os alligevel, det der med at fortælle vidt og bredt om, hvor fedt Landsstævnet i virkeligheden er.

Og når du nu - sådan mere formelt - har sagt ja til opgaven med at være ambassadør – ligesom os andre (næsten 1.500) – så vil du jævnligt få en hilsen fra DGI (og fra mig) med lidt info og sjove gimmicks, der kan gøre det lidt sjovere og lettere for dig at være ambassadør.

Jeg vil løbende give dig lidt tips og ideer og hjælpe med at navigere rundt i det hele – set fra min stol. 

Se mine videoer herunder: