Tilskuerbilletter

Vil du også gerne møde magien?
...men ikke lige dyrke idræt? Så oplev Landsstævnet som tilskuer.

Som tilskuer kan du opleve en masse god stemning og mere end 25 forskellige idrætsgrene. Hold løbende øje med denne side for at se, hvilke tilskueroplevelser du kan få ved Landsstævnet. Nogle arrangementer er gratis - andre kræver billet.

Køb billetter til shows

Bemærk, at deltagere har haft fortrinsret til at købe showbilletter via deres tilmelding fra 1. oktober til 1. december, og derfor kan nogle af showsene være udsolgte eller være tæt på at være udsolgte.

OBS - er du tilmeldt Landsstævnet, og er du interesseret i at købe showbilletter, så husk at du kan få billigere showbilletter til dig selv, hvis du køber dem inde i din tilmelding. Hvis du vil dette, så klik på Min tilmelding og log ind og find muligheden for tilkøb inde i din tilmelding.

Showbilletter for tilskuere:  

Åbningsaften Siddepladser - UDSOLGT!:

L2017 International GymNight:

Efterskoleholdets Shows:

Verdensholdet - IMANI. UDSOLGT!: 

Afslutningsshow:

Du kunne også overveje at blive deltager i stedet for at købe tilskuerbilletter. Som deltager får du adgang til hele Landsstævnet, og du opnår rabat på showbilletter: 

  • Spar 100 kr. på Efterskoleholdets Show

  • Spar op til 125 kr. på Afslutningsshowet

  • Spar 50 kr. på International GymShow

Få mere info om deltagerbilletter

Gratis oplevelser

Ud over de store arrangementer er der mulighed for at opleve flere mindre aktiviteter i dagtimerne rundt omkring i Aalborg - dette er gratis at være tilskuer til.

Opvisningsprogram

Det endelige program for gymnastikopvisningerne kommer i løbet af foråret 2017, når vi har alle tilmeldingerne på plads. Følg med på denne side for at se nærmere information om de forrygende opvisninger.

Tilmeld dig DGI's nyhedsbrev, så du er sikker på at få alle de seneste nyheder om idrætterne og Landsstævnet.