Musikprogram

Du skal dyrke idræt. Du skal grine. Og så skal du naturligvis danse, synge og feste. Vi gør lydsiden klar med både store kendte artister, fede partybands og festskabende DJ´s, så du kun skal tænke på at sætte håret, tage danseskoene på og tage dine nye og gamle venner under armen.

Festen i hele byen

Der er en grund til, at det er blevet lidt af en talemåde at omtale Landsstævnet som "La Santa om dagen og Smukfest om aftenen".

Efter dagens idrætsoplevelser, er der nemlig altid rig mulighed for at feste forskellige steder i værtsbyen under et landsstævne. Og det kommer i den grad også til at gælde i Vejle i 2025. 

De forskellige festområder vil være i fuld vigør torsdag, fredag og lørdag aften. I umiddelbar nærhed af scenerne vil det være muligt at forsyne sig med såvel mad som drikke, eller tage en slapper, inden der skal danses flere af de forbudte trin.

Festtelte

DGI Landsstævne omfavner for alvor dansefesten. Udover de store koncertscener, som sættes op i byen, vil der være store festtelte, hvor du kan feste igennem med nye og gamle venner.

Koncerter med kendte kunstnere

Traditionen tro får DGI Landsstævne altid besøg af en række kendte danske kunstnere, der giver koncerter om aftenen. 

Kom og mærk pulsen - vi glæder os til at feste med jer.

Vi kan kun vise dig indholdet her, hvis du accepterer marketing-cookies. Ret dine cookie-indstillinger