Bliv frivillig til Landsstævnet

Du kan ikke længere tilmelde dig som frivillig til DGI Landsstævne.

Når du er med som frivillig, kan du opleve mere end 25.000 idrætsaktive, en masse koncerter med lokale og nationale bands - du mærker pulsen i Svendborg og møder magien til de mange fantastiske opvisninger, shows og workshops.

Hvad siger du ja til?

Som frivillig til Landsstævnet siger du ja til at løse opgaver af minimum 4 timers varighed - og du må være indstillet på, at nogle af arbejdsopgaverne kræver oplæring - f.eks. i forbindelse med udlevering af mad.

Du kan være både deltager og frivillig

Vi har brug for rigtig mange frivillige hænder. Du kan være frivillig, uanset om du deltager i Landsstævnet eller er med i en forening eller ej.

Er du med i en forening, tjener du 42,50 kr./time til din forening. Er du ikke med i en forening, kan du enten give din indtjening til den lokale forening eller putte dem i en pulje til udvikling af alle foreninger.

Facebookgruppe

Bliv medlem af vores Facebookgruppe: Frivillig til DGI Landsstævne i Svendborg 2022 - hvor vi løbende kommer med nyt om det at være frivillig til Landsstævnet i Svendborg i 2022.

Frivillig app

Download L2022 Frivillig app: Frivillig til DGI Landsstævne - hvor alle vigtige informationer er samlet til dig som frivillig.

Download i Google Play eller App Store