Infomøder om at blive frivillig

Vil du være frivillig til Landsstævnet, så kom med til infomøde, og hør mere om hvordan du og din forening bliver en del af en unik oplevelse til Danmarks største idrætsfestival næste sommer.

Det sidste år er din forening og jeres medlemmer gået glip af mange oplevelser, men nu har I chancen for igen at styrke fællesskabet og samtidig tjene penge til klubkassen, som frivillige til Landsstævnet i Svendborg i sommeren 2022.

Alle infomøderne er kl. 19.00-20.30:

21. september i Munkebo (tilmeldingsfrist 16. september)

23. september i Ringe (tilmeldingsfrist 19. september)

27. september i Korup (tilmeldingsfrist 22. september)

4. oktober i Rudkøbing (tilmeldingsfrist 29. september)

5. oktober i Fjordager (tilmeldingsfrist 30. september)

7. oktober i Ærøskøbing (tilmeldingsfrist 3. oktober)

13. oktober i Svendborg (tilmeldingsfrist 8. oktober)

Kan du ikke disse datoer, men vil du gerne vide mere? - så er du altid velkommen til at kontakte Jesper Larsson, Frivilligansvarlig for L2022.

Hvad forpligter du dig til?
Du forpligter dig ikke til noget ved at komme til infomøde. Du får overblik over, hvad det vil sige at blive frivillig til Danmarks største idrætsfestival – og mulighed for at blive en del af fællesskabet som frivillig.

Hvad kan du forvente af mødet?
Du får en kort introduktion til planlægningen og et indblik i de mange brikker i det store puslespil, som involverer omkring 4500 par frivillige hænder og fordeler sig på 55.000 frivillig-timer. Du får viden om, hvordan du og din forening kan blive frivillige og hvilke konkrete opgaver, I kan blive en del af – og ikke mindst, hvad I kan få ud af det! 

Vi er klar til at svare på nysgerrige spørgsmål, og sprede det gode budskab om Landsstævnet. Vi håber i høj grad også du får noget med hjem og bliver klar til at blive en del af fællesskabet sammen med flere tusinde frivillige.

Kom alene - eller ta' flere ildsjæle fra din forening med til et af infomøderne på Fyn og hør mere om at blive frivillig til Landsstævnet.

Hvis du og din forening ikke kan vente...

... med et informationsmøde så er du velkommen til at tage fat i os allerede i dag.

Er du ikke en del af en forening, kan du melde dig som privatperson: Meld dig som frivillig her

Vil du gerne følge med i vores arbejde frem mod Landsstævnet, så bliv en del af Frivillig-gruppen på Facebook