Bliv frivillig

Nu rammer Danmarks største idrætsfestival snart Svendborg - og du har chancen for at få fantastiske oplevelser som frivillig.

Vi er i fuld gang med at lægge brikkerne til det store puslespil, der vil involvere omkring 4500 par frivillige hænder og fordele sig på 55.000 frivillig-timer - men der er et stykke vej endnu, før billedet er komplet. Skal du være med og opleve mere end 25.000 idrætsaktive, en masse koncerter med lokale og nationale bands - mærke pulsen i Svendborg og møde magien til de mange fantastiske opvisninger, shows og workshops?

Hjælp os - vi giver en oplevelse i bytte

Vi har konkrete opgaver, som vi mangler hjælp til - til gengæld lover vi dig, at du får en oplevelse, der sætter sig på nethinden. Glade deltagere, gode frivillige kolleger som er klar til at stå sammen og give de mange gæster den bedste oplevelse - og så er der en skilling til klubkassen. Men vigtigst af alt - du kommer til at mærke, hvordan Svendborg summer af liv og feststemte mennesker der er klar til at skabe magi.

Hvad kan du hjælpe med?

Vi søger frivillige til opgaver som for eksempel: 

  • Udlevering af mad i spisetelte og på overnatningssteder
  • Dag- og nattevagter på overnatningsskoler
  • Billetkontrol ved diverse shows
  • Parkering af biler
  • Beredskab/sikkerhed i forbindelse med shows og andre events i Landsstævnet
  • By-guider og informationsstande
  • Opsætning og nedtagning af lys og lyd i forbindelse med koncerterne i byen - og vagttjeneste for at passe på grejet
  • Andre små og store, men veldefinerede opgaver

Som frivillig siger du ja til at løse opgaver af minimum fire timers varighed, - og du må være indstillet på at nogle af arbejdsopgaverne kræver oplæring i samarbejde med andre frivillige. For eksempel i forbindelse med udlevering af mad.

Du kan være frivillig, uanset om du er med i en forening eller ej. Er du med i en forening, tjener du 42,50 kroner i timen til klubkassen. Er du ikke med i en forening, er du mere end velkommen alligevel. Du kan enten give din indtjening til den lokale forening, eller putte dem i en pulje, hvor alle foreninger kan søge om midler til udvikling.

Du forpligter dig ikke bindende til at tage opgaver nu, men giver en tilkendegivelse af hvad du og din forening kunne være interesseret i at bidrage med. Vi afklarer og præciserer opgave og omfang i takt med vi kommer tættere på L2021.

Tilmeld dig og din forening. Herefter kontakter vi dig og tager en uddybende samtale om opgave, antal frivillige og meget mere.

Du kan også skrive til jesper.larsson@dgi.dk – her kan du få mere at vide, hvis du er i tvivl om noget, inden du skriver dig op.

Snart kan du følge os på Facebook og tilmelde dig nyheder for frivillige, hvor vi løbende kommer med nyt om det at være frivillig til Landsstævnet i Svendborg i 2021.