Frivillige

Vil du være frivillig? Ha' det sjovt, mød andre glade mennesker og vær sammen om at få L2017 til at køre.

Det kræver mere, end man umiddelbart lægger mærke til at arrangere Danmarks største idrætsfestival, og det er i høj grad frivillige kræfter, som er med til at skabe en fantastisk oplevelse for de mange deltagere. De mange frivillige hænder sørger for at rammerne er i orden ved at løse et utal af praktiske opgaver før, under og efter et landsstævne.

En uforglemmelig oplevelse

Alt i alt estimerer vi, at der skal bruges 3-4.000 frivillige til at løfte opgaven – der rummer alt lige fra brandvagter til udlevering af mad og anden logistik. Det er en oplevelse i sig selv at være en del af det crew, der skaber magien for de mange deltagere, og heldigvis er der allerede rigtig mange, som er interesserede i at være en del af frivilliggruppen.

Bliv en del af Landsstævnets kerne

Efterhånden som rammerne falder på plads, kommer der mere information ud om alle de mange opgaver – og om hvordan du kan blive en del af Landsstævnets kerne. 

Du er meget velkommen til at melde dig som frivillig.

Følg os på Facebook og tilmeld dig nyheder for frivillige, hvor vi løbende kommer med nyt om det at være frivillig til Landsstævnet i Aalborg i 2017: