Bliv Frivillig

Nu har Danmarks største idrætsfestival ramt Aalborg - og du kan stadigvæk nå at få fantastiske oplevelser som frivillig.

Vi har lagt det store puslespil med 50.000 frivilligtimer fordelt på knap 4000 par hænder - men mangler lige de sidste brikker for at billedet er komplet. Du kan stadigvæk nå at være med og opleve mere end 25.000 idrætsaktive, 36 koncerter med lokale og nationale bands - mærke pulsen i Aalborg centrum som spærres af for al trafik i landsstævnedagene og møde magien til de mange fantastiske opvisninger, shows og workshops.

Hjælp os - vi giver en oplevelse i bytte

Vi har få konkrete opgaver, som vi mangler hjælp til - til gengæld lover vi dig, at du får en oplevelse, der sætter sig på nethinden. Glade deltagere, gode frivillige kolleger som er klar til at stå sammen og give de mange gæster den bedste oplevelse - og så er der en skilling til klubkassen. Men vigtigst af alt - Du kommer til at mærke, hvordan byen summer af liv og feststemte mennesker der er klar til at skabe magi.  

Hvad kan du hjælpe med?

Vi mangler at sætte frivillige på opgaver som f.eks.

  • Udlevering af mad i Aalborg Kongrescenter - her kommer der 7000 efterskoleelever som skal spise på kort tid, så der skal langes noget over disken. 
  • Dag- og nattevagter på overnatningsskoler.
  • Opsætning og nedtagning af lys og lyd i forbindelse med de mere end 35 koncerter i byen - og vagttjeneste for at passe på grejet.
  • Andre små og store, men veldefinerede opgaver. 

Du kan være frivillig og hjælpe til, uanset om du er med i en forening eller ej. Er du med i en forening, tjener du 40 kroner i timen til klubkassen. Er du ikke med i en forening, er du mere end velkommen alligevel. Du kan enten give din indtjening til den lokale forening, eller putte dem i en pulje, hvor alle foreninger kan søge om midler til udvikling.

Hør mere ved at skrive til elin.zachariasen@dgi.dk - det er også hos Elin, du melder dig under fanerne.

Følg os på Facebook og tilmeld dig nyheder for frivillige, hvor vi løbende kommer med nyt om det at være frivillig til Landsstævnet i Aalborg i 2017: