Book en oplevelse som frivillig

Her finder du de opgaver til Landsstævnet som mangler frivillige hænder. Klik på linket og kom direkte til NemVagt, hvor du kan booke dig ind på en fantastisk oplevelse i frivillighedens tegn.

Sådan virker NemVagt

Når du klikker på link her på siden kommer du videre til NemVagt og kan booke de frivilligopgaver du har lyst til at være med til. 

Sådan gør du

  • Tryk på linket her på siden
  • Opret en profil
  • Du modtager velkomstmail
  • Login ved at klikke på link i mailen
  • Tilmeld dig vagter

Nattevagter til skoler

Synes du ”Nattevagten” med Nikolaj Coster Waldau var uhyggelig, så kan vi berolige dig med, at det her er bliver helt anderledes. Vi har faktisk en forventning om, at det bliver ret hyggeligt at passe på de mange efterskoleelever, mens de får deres skønhedssøvn.

Vi skal nemlig bruge nattevagter – og har brug for dig til at løse opgaven. Hvorfor sove hjemme i sin lune seng, når man kan få en oplevelse på en skole, der alligevel ligger lige i nabolaget. Kaffe på kanden en bradepande med kage og hygge i selskab med de øvrige frivillige, som sørger for at andre kan tælle🐑 og blive klar til morgendagens strabadser.

Og… så kan du samtidig hjælpe den forening som står for opsyn med skolerne – de 40 kroner i timen du tjener går nemlig lige lukt i klubkassen.

Vagterne ligger f.eks. fra mandag aften til tirsdag morgen… og så videre – du kan booke ind på vagter mandag til søndag.

Vester Mariendal skole - book vagten på: https://indkvartering.nemvagt.dk/…/c22abfa379f38b5b0411bc11…

Stolpedalsskolen - book vagten på: https://indkvartering.nemvagt.dk/…/2ab56412b1163ee131e1246d…

Aalborg Handelsskole - book vagten på: https://indkvartering.nemvagt.dk/…/860320be12a1c050cd773179…

Brug for hjælp? – skriv til Elin.zachariasen@dgi.dk

Barvagter - sæt fut i festen

Vi har brug for dig til at lange øl og sodavand over disken, mens musikken spiller op til havnefest under Landsstævnet i Aalborg – og der er prof. barchefer til at styre slagets gang.

Mere end 25.000 feststemte mennesker skal have den fedeste fest under åben himmel i magiske rammer – lige midt i Aalborg. Du får en vild oplevelse, der sætter sig på nethinden, og tjener samtidig en skilling til en forening efter eget valg.

Du skal selvfølgelig være 18+, og opretter dig på nedenstående link hvor du vælger den ønskede vagt. Har du brug for hjælp, kontakt elin.zachariasen@dgi.dk

Tilmeld dig barvagter her 

Bespisning af efterskoleelever - Morgenmad/Lunch2Go og aftensmad

De 7000 som skal have morgenmad og udleveret Lunch2Go samt spise aftensmad i Aalborg Kongres Center eller i et telt i Kildeparken fra tirsdag til søndag. I forbindelse med vagterne er der sørget for, at de frivillige selv får noget at spise.

  • Opfyldning af varer
  • Madudlevering
  • Udlevering af lunch2go
  • Rengøring

Vagterne ligger fra 04.30 - 09.30 for morgenmad og 15.30 - 19.30 for aftensmad og fra mandag til søndag.

Tilmeld dig bespisningsvagter her