Badminton

Serv, sæt og smash! Tag med til DGI Landsstævne 2022 i Svendborg. Her kan du få spillet en masse badminton og have det sjovt sammen med en masse andre badmintonspillere.

Badminton er blandt de mange idrætsgrene, som du kan deltage i ved Landsstævnet. Alle kan være med. Der spilles både en individuel turnering og en holdturnering, hvor gamle makkerskaber kan støves af, og nye kan opstå. Og hvad med at prøve den flydende badmintonbane? Der er garanti for grin. 

Til L2022 i Svendborg bliver der også mulighed for at spille AirBadminton og Speedminton. Her kan du blot møde op og prøve det sjove og hurtige spil sammen med dine venner.

Følg med

Frem mod DGI Landsstævne 2022 vil der løbende komme nyheder og opdateringer, så husk at tilmelde dig DGI's nyhedsbrev, så du ikke går glip af vigtig information. 

Tilmelding

Når du tilmelder dig Landsstævnet, kan du tilmelde dig idrætsaktiviteter også. Skal du med? 

Gå til tilmeldingsside

Opret jeres hold først

Hvis I skal deltage som et hold til en Badminton-aktivitet til L2022, så skal I oprette jeres hold før, I tilmelder jer Landsstævnet. Så ligger holdet nemlig klar, når I hver især tilmelder jer, og I vil kunne koble jer på det. Opret hold nu