DGI Østjylland

DGI Østjylland Gymnastik & Fitness er klar til Svendborg 2022

Når DGI Landsstævne 2022 løber af stablen er det med flere østjyske gymnastikforeninger, der deltager med forskellige typer af hold. Vi glæder os! Følg med på denne side og vores Facebookside for nyheder. 

Åbne lokalhold som deltager i L2022:

Lystrup Rytme 15+
Hvis du elsker rytmisk gymnastik og kan lide at få sved på panden, så er dette hold lige dig!
Når den almindelige sæson er slut i starten af april måned er der mulighed for at fortsætte på holdet og deltage til Landsstævnet i Svendborg i 2022.

Læs mere HER

ASG Weekendholdet
Holdet for dig, der vil gå på et mix-hold der træner én gang i måneden Vi har primært fokus på at lave en hammer-sjov landsstævneopvisning.

Læs mere HER

Skanderborg Ungdomshold
Et hold for dig, hvis du er mellem 14 og 25 år og har lyst til gymnastik, fællesskab og på at dygtiggøre dig som gymnast. Holdet er ikke udtaget, og træningen rummer plads til udvikling på alle niveauer. Holdet er åbent til og med jul.

Læs mere HER

Rytmekrukkerne fra Høst IF
Rytmegymnastik for dig der ønsker lidt flere udfordringer og samspil mellem gymnastik og musik. Holdet deltager i min. 3 opvisninger - HØST IF, NVUI samt DGI Østjylland. Derudover forventer vi, at deltage som hold til Landsstævnet i Svendborg 2022. Holdet er åbent fra februar.

Læs mere HER

Voksen motion m/k - Gymnastik Odder, GO
Holdet er oprettet alene med henblik på deltagelse i L2022 og er, som navnet siger, et åbent hold for voksne motionister, både mænd og kvinder, som har lyst til at træne sammen for at lave opvisning ved L2022. Det er også muligt at deltage, selv om man ikke på nuværende tidspunkt er medlem af Gymnastik Odder. Det koster ikke noget at gå på holdet hvis man har gået på et hold i Gymnastik Odder i sæson 2021-22. Du kan godt gå på holdet alligevel, men så koster det 200kr., som opkræves efter to træninger.

Hvis du vil vide mere holdet, er du velkommen til at kontakte Marian Holst Petersen på telefon 20 32 02 97 eller på mail holstp@youmail.dk

Læs mere HER

Opvisningshold for Øvede kvinder i Højbjerg Gymnastikforening
Holdet for rutinerede kvindelige gymnaster i alderen 30+. Hvis du er i form og har lysten til at blive udfordret med et spændende opvisnings program vil det glæde mig at se dig på holdet. Vi arbejder med landsstævnet for sigte og har derfor fokus på at arbejde med opvisningsprogrammet. 

Læs mere HER

Skødstrup Idrætsforening - Dans, Dans, Dans
Det her er holdet for dig, der kan lide at bevæge dig til musik, og som synes, at det er supersjovt at lave serier og masser af koreografi. Vi er et socialt hold, der mindst en gang om måneden slutter af med en snak og en drik i cafeen. Og i år har du mulighed for at tage med holdet til landsstævne i Svendborg i juli 2022.

Læs mere HER

Ebeltoft Gymnastik - Landsstævneholdet
Hvornår sker det? Vi træner 4 gange inden Landsstævnet: Hver mandag i juni måned kl. 19-20
Hvor sker det? Vi træner i hallen i Ebeltoft, Østeralle 17, 8400 Ebeltoft
Hvad koster det? De 4 træninger er gratis for eksisterende medlemmer af Ebeltoft Gymnastik. For øvrige er prisen 120 kr.

Læs mere HER

Solholdet
Tag med os til Svendborg sammen med 20.000 andre udøvere til Danmarks største idrætsfestival den 30. juni til 3. juli 2022, og mærk suset, stemningen og sammenholdet!

ALLE kan være med, og du behøver ikke at have lavet rytmegymnastik før. Du får rigtig god forårstræning med andre, et godt grin og en hyggelig dag på landsstævnet. Du behøver ikke at bo i Solbjerg – alle er velkomne.

Tirsdage kl. 20:00 - 21:30 – Gymnastiksalen I Solbjerg

Instruktør: Mette Voigt Rehnquist

Læs mere HER

Har du spørgsmål både omkring gymnastik eller mere generelle ting, så er du velkommen til at kontakte Kristine Bisgaard - Kristine.Bisgaard@dgi.dk 

Download vores folder om voksenhold HER