Mail til holdledere

Nedenstående mail blev sendt til at alle holdledere 10. juni.

Kære holdtilmelder - send gerne videre til instruktørerne på holdet 😊

Vi nærmer os Landsstævnet i Svendborg og vi glæder os rigtig meget.

Her får du yderligere informationer forud for stævnet:

Opvisningsprogram

Der laves opvisning 6 forskellige steder i Svendborg. Du kan se programmerne i DGI Gymnastik appen, som kan downloades. Du kan også finde link til programmerne i L2022-appen.

Vi har forsøgt at efterkomme alle ønsker og behov, så vidt det er muligt, og vi glæder os til at se jeres flotte opvisninger i Svendborg.

Det er frivillige foreningsfolk som er med til at løfte opgaven omkring opvisningsgulvene. Vi er glade for de vil hjælpe og gøre det muligt for os alle at lave opvisning til Landsstævne 😊 Ta’ godt imod dem ude på pladserne.

Oversigt over gulvene

Du kan finde en oversigt over gymnastikgulvene og vores anbefaling til hvordan holdene kommer ind på og ud fra gulvet samt et forslag til ”meetingpoint” for dig og dit hold.

Gulvet er magen til det gulv, der blev benyttet i Aalborg. Det vil sige, at der lægges et plant gulv ud på alle udendørs opvisningspladser. (Scan-Lock gulvfliser). Obs: gulvet kan blive varmt ved høj sol og glat ved regn!

Redskaber

Du kan se oversigten over de redskaber, der er til rådighed.
Såfremt dit hold har behov for selv at medbringe yderligere/andre redskaber er I velkommen til det. Vi gør dog opmærksom på, at ingen af opvisningsstederne kan tilgås med bil i stævneperioden.

Det er holdets eget ansvar at få redskaber ind og ud af opvisningsgulvet. Og den tid der bruges på det, er inkl. i opvisningstiden. Det betyder at der ikke er redskabsslæbere, det skal man klare selv som hold.

Se hvordan din forening har mulighed for at købe de anvendte redskaber fra PE efter L2022.

Musik

På alle opvisningsgulve vil der være musikanlæg til rådighed. Du kan tilkoble telefon, Ipad og PC via mini-jack tilslutning. (Omformer til telefon m.v. skal du selv medbringe).

Opvarmning

Der er som sådan ikke afmærket til opvarmningspladser rundt ved opvisningsgulvene. Som hold må I finde et egnet sted hvor I kan samles og varme op. Der er således heller ikke musik til rådighed til opvarmning.

Omklædning

Der er ikke omklædningsmuligheder ved gulvene, så klæd eventuelt om på jeres indkvarteringssted.

Værdigenstande

Der er ikke mulighed for at få opbevaret værdigenstande under jeres opvisning, så lav evt. en aftale med et andet hold, eller en tilskuer, I kender.

Kontrol

For at deltage i en opvisning skal gymnasterne have et deltagerarmbånd på, og det kan forventes, at der vil være kontrol ved opvisningsgulvene.

Flere informationer om L2022

Download DGI Landsstævne appen eller se med på hjemmesiden.

Du er også velkommen til at kontakte os:

Annette Nielsen annette.nielsen@dgi.dk - 79404044 / 30572150

Camilla Hinding camilla.hinding@dgi.dk - 30350752